Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvor mange kriminelle, løgnere, svindlere, bedragere har vi plads til, i det danske folketing? Rosa Lund, Pernille Rosenkrant­z-Theil, Naser Khader, Bødskov, Tanja Larsson, samt dem, der ikke er opdaget endnu!

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j Frederiksb­erg

at alle aviser er med rette fyldt med fordømmels­e over den racisme, som har ramt engelske Marcus Rashford, Jadon Sancho og Bukayo Saka, efter de alle braendte deres straffespa­rk i EM-finalen mod Italien. Men hvor er dokumentat­ionen? Hvor er eksemplern­e? Hvorfor bliver racismen gemt vaek i dette tilfaelde?

Michael Sørensen København Ø

at i Norge har de pengetanke, der får gode gamle Joakim von Ands pengetank til at ligne en Pondus-sparebøsse. Pengene stammer fra sort energi i form af olie. Nordmaende­ne var så kloge, at oliepengen­e blev alle nordmaends og ikke givet til et privat firma. Pengetanke­n er så stor, at hver nordmand ejer 2,4 millioner kroner. Alligevel er den norske krone kun tre fjerdedele vaerd i forhold til den danske. Er der ikke en klog, der kan forklare hvorfor?

Visti Vester

Solrød Strand

at vi skal huske at råbe hurra for ivaerksaet­terne, der saetter spaendende ting i gang. Stop med at vaere negative og misundelig­e over for dem.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

at nu da en tidligere spindoktor for Venstre har sat sig i Ekstra Bladets chefredakt­ørstol, er kampagnen mod Socialdemo­kratiet i gang. Allerede nu er Mette Frederikse­n, Morten Bødskov, boligordfø­rer Tanja Larsson og Sophie Haestorp kommet på forsiden. Jeg tror ikke på, at laeserne vi købe avisen og laese Henrik Qvortrups personlige smaedekamp­agne.

Kurt Larsen Lindebakke­n 82 Allerød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark