Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kaempet med i dit liv.

Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan med god samvittigh­ed afsaette tid til at vaere i eget selskab og nyde noget alenetid. Skulle du få ladet så meget op, at du genvinder lysten til at vaere social, kan du med ligeså stor sindsro raekke ud efter en ven eller invitere nogle få gaester til sammenkoms­t.

SKYTTEN 23/11-21/12

Der kan vaere gnidninger i familien eller hjemme hos dig selv ift. partner og børn. Men uanset, hvor ophidsede de andre omkring dig er, formår du at bevare roen og gyde olie på vandene, så det hele falder på plads og harmonien genoprette­s. Det skyldes din indre ro og balance.

TYREN 21/4-21/5

Nu hvor sommerferi­en vinker lige om hjørnet kan det vaere, du får tid til at taenke over nogle af dine relationer i skolen/på det studie/kursus, du følger. Måske har du vaeret i gruppe med nogle, du ikke har så meget tilfaelles med eller bare ikke kan samarbejde med..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det er et godt tidspunkt til at sortere i relations problemer-duk anse begge sider af historien på en balanceret måde. Fordi du hviler mere i dig selv end ellers og er paent tilfreds med livets tildragels­er. Du er svaer at smitte med dårlige vibes og formår at tage det meste roligt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis dating er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold. Det kan føles som, I får adgang til skjulte lag i jeres relation. Fx via dybe samtaler eller spil, der afdaekker ubevidste skygger.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan med god samvittigh­ed laene dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at vaere alene. Du har nemlig behov fora t tage stilling til nogle kommunikat­ive problemsti­llinger og gøre op, hvordan du løser disse ift. mere flow i din videre karrierre eller målsaetnin­g.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har overskudde­t og den følelsesma­essige og intuitive tilgang til at taenke dybere over dine allervigti­gste kernevaerd­ier. Hvis kaerlighed er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relations problemer på din arbejdspla­ds eller i familien, når det gaelder strukturer for de daglige rutiner - hvem gør hvad, hvornår.Du kan se begge sider af historien på en fair og balanceret måde og løse konflikter.

KREBSEN 22/6-22/7

Dagen er et godt tidspunkt til at have gaester eller selv vaere gaest til aften. De planer, du plejer at sidde at nørde med for at planlaegge familiemid­dage o.lign., kan du roligt saette på pause i dag. Du udstråler harmoni og gør andre trygge ved din tilstedeva­erelse.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du går meget op i naere relationer og meningsful­de følelsesma­essige forbindels­er. Det vil give dig den tilfredsst­illelse, du søger at få nye venner eller forretning­sforbindel­ser. Duer effektiv og har selvtillid nok til at starte joint ven tures og lign endegruppe­aktivitete­r.

FISKENE 20/2-20/3

Dine relationer er i fokus - både venskaber og parforhold. Dit liv vil blive beriget gennem alle former for social kontakt, og isaer usaedvanli­ge aktivitete­r sammen med dem, deu holder allermest af, kan vaere stimuleren­de for dig og pifte tiltraengt op på hverdagen..

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark