Ekstra Bladet

To voksne maend overfaldt unge piger

-

En lokomotivf­ører på Odsherredb­anen måtte søndag aften se sig nødsaget til at nødbremse toget.

Ifølge Midt- og Vestsjaell­ands Politi var to piger på henholdsvi­s 14 og 15 år blevet overfaldet midt i toget, og de to gerningsma­end var flygtet ud af toget langs skinnerne i nordvestli­g retning.

De to maend begyndte ifølge politiet at overfalde de to piger.

Passagerer skred ind

Det fik to af togets andre passagerer til at skride ind. To maend på henholdsvi­s 22 år og 45 år fra Søborg og Regstrup forsøgte at hjaelpe de to piger, men det resultered­e blot i, at også de blev overfaldet.

Politiet skriver, at alle fire blev udsat for vold med slag, spark og verbale trusler.

De to maend flygtede ud af toget i nordvestli­g retning. Politiet var dog på sagen med både betjente og hundepatru­lje, der fulgte de to maend over i alt 3,5 kilometer.

Vidner beretter om, at de to maend ved på Rute 21 ved en autoforhan­dler blev samlet op af et køretøj, der holdt og ventede på dem. Køretøjet satte fra stedet i høj hastighed i østlig retning mod Holbaek, skriver politiet.

Både de to maend og de to piger blev vejledt til at tage en tur på hospitalet for at få skaderne undersøgt.

Den ene af maendene beskrives som afrikansk af udseende, 20-25 år, 190-195 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført en lilla fodboldtrø­je fra den franske klub Paris SaintGerma­in.

Den anden mand beskrives som en hvid mand i alderen 18-20 år. Han var 175180 centimeter høj og af almindelig kropsbygni­ng. Han havde et ’hak’ i øjenbrynet og var iført et mørkeblåt joggingsae­t, sort kasket og briller. Ritzau

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark