Ekstra Bladet

Pia K. langer ud: Flere har klaget

-

Pernille Skipper kan ikke have vaeret i tvivl om, at det ikke var i orden, at hun tog sin baby med i Folketings­salen, ’for det ved alle folketings­medlemmer’.

Der er desuden flere folketings­medlemmer, der har rejst over for Folketinge­ts Praesidium, at Pernille Skipper har haft sin baby med, selvom hun ikke må. Sådan lyder det fra Dansk Folkeparti­s Pia Kjaersgaar­d, der også er medlem af Folketinge­ts Praesidium.

– Vi har lige haft det oppe igen i praesidiet, fordi flere folketings­medlemmer har rejst over for os, at Pernille Skipper gentagne gange har haft sin baby med.

– Alle ved jo godt, at det gør man bare ikke. Derfor undrer det mig meget, at det er nødvendigt at praecisere det endnu engang overfor hende. Alle ved det her, siger Pia Kjaersgaar­d til Ekstra Bladet.

– Er du sikker på, at Pernille Skipper ikke var klar over, at hun ikke måtte have sin baby med?

– Alle ved det udmaerket godt. Så det tror jeg godt, hun ved.

– Men hvis hun siger, at hun ikke var klar over, at det var et problem?

– Det undrer mig godt nok meget, for der har vaeret sager før. Det er jeg meget overrasket over. Men så sker det vel formentlig ikke mere fra nu af, siger Pia Kjaersgaar­d.

Hun oplyser, at et ’helt enigt praesidium’ står bag beslutning­en om, at hverken børn eller hunde er velkomne i Folketings­salen.

– Det bør et hvert medlem have sat sig ind i, som Pernille også har, siger Pia Kjaersgaar­d.

Pia Kjaersgaar­d ønsker ikke at saette tal på, hvor mange folketings­medlemmer, der har påtalt, at Skipper på det seneste har haft sit barn med i salen.

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST FOTO: JENS DRESLING ?? Enhedslist­ens Pernille Skipper havde sit barn med i folketings­salen, og det blev bemaerket.
Her forlader Skipper salen med sit barn.
FOTO: MARTIN SYLVEST FOTO: JENS DRESLING Enhedslist­ens Pernille Skipper havde sit barn med i folketings­salen, og det blev bemaerket. Her forlader Skipper salen med sit barn.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? – Alle ved jo godt, at det gør man bare ikke, siger Pia Kjaersgaar­d.
FOTO: JENS DRESLING – Alle ved jo godt, at det gør man bare ikke, siger Pia Kjaersgaar­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark