Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Selvom du er på arbejde eller har pligter denne torsdag, har du nemmere end ellers ved at slappe af og falde ned. Du lader pligterne vente til imorgen eller senere, mens du hygger dig med gode venner eller familie. Forretning­saftaler falder naermest på plads af sig selv.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan opleve, at det er svaert at holde balancen mellem arbejde og privatliv. Enten fordi, du arbejder for meget eller fordi, din familie ikke støtter dig optimalt i dine karrierreø­nsker og du derfor ikke har den tid og plads, du har brug for til at forfølge dine ambitioner og mål.

SKYTTEN 23/11-21/12

Måske har du planlagt en forlaenget weekend og er klar til at tage afsted efter arbejde. Det er det helt rigtige tidspunkt til at tage en pause fra dagligdage­n og pligterne. Bare mor dig, slap af og lav noget fysisk eller kreativt, lad tankerne give slip. Nyd din pause ...

TYREN 21/4-21/5

Der skulle vaere basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med din partner i dag. Du vil vaere optaget af at naere dine relationer og isaer de allernaere­ste. Hvis du ikke har en partner og er på udkig efter din naeste, udstråler du masser af selvtillid og charme.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har svaert ved at koncentrer­e dig om dagligdags detaljer og vil hellere gøre nye opdagelser, møde nye mennesker eller spille computer. Du kan føle dig fristet til at lave practical jokes med andre i dag eller bare vaere i drillehumø­r. Der kan gå kuk i elektronik, biler, cykler.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan komme i en situation, hvor du føler, du er nødt til at tage en nabo eller kollega i forsvar overfor andre, som optraeder dominerend­e eller bedreviden­de. Pga. din varme udstråling og overbevise­nde argumentat­ion, vinder du slaget. Din nabo/kollega er helt målløs.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis du står midt i udfordrend­e aspekter på laengere sigt, er der mulighed for at løse konflikter eller nedbryde barrierer og gøre fremskridt. Du har desuden nemt ved at bede andre gøre dig tjenester. Din sans for tal er god, og du kan vaere heldig at få uventede pengegaver.

VAEGTEN 24/9-23/10

Hvis du alligevel arbejder hjemme kan du skåne dig selv for problemer med bilen eller offentlig transport pga. tekniske vanskeligh­eder. Du vil saette pris på, at det er nemmere at koncentrer­e dig, hvis du har huset for dig selv. Ellers kan der opstå konflikter pga. distraktio­n.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan komme igennem med at tage styring på nogle faelles projekter derhjemme i dag. Dine børn og din partner vil respektere, hvad du siger og vaere villige til at samarbejde om at få tingene i mål. Det kan også vaere, du tager et af dine børn i forsvar ift. omverdenen.

KREBSEN 22/6-22/7

Hvis du gerne vil have din arbejdspla­ds til at betale for et kursus eller en uddannelse, du ønsker dig, har du energien og modet til at bede om det i dag. Der er også mulighed for, at dine nye kvalifikat­ioner kan bidrage til at løse konflikter eller problemer ift. jura eller PR.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du vil bl.a. have nemt ved at starte gruppeproj­ekter op på arbejdet eller privat. Du har masser af drive og gåpåmod og virker så overbevise­nde og engageret, at du har nemt ved at få andre med på dine ideer. Du kan fx gribe chancen og invitere en udkåren på en anderledes date.

FISKENE 20/2-20/3

Du er populaer og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med. Desuden har du en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du braender for eller vinde en konkurrenc­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark