Ekstra Bladet

DE ER VAERRE END RACISTEN

Nima Zamani

-

LORENZEN, der mener, at RACISTEN TOKE

Stram Kurs ikke er racistisk nok, løb desvaerre med det meste af opmaerksom­heden på Folketinge­ts åbningsdag.

ventede han angiveligt UDEN FOR FOLKETINGE­T på Sikandar Siddiques ankomst, hvorefter han kastede om sig med racistiske gloser.

Det har trukket overskrift­er i mere eller mindre alle medier, og sidenhen har adskillige politikere taget behørigt afstand fra den sociale taber.

Lorenzen burde

MEN TOKE ikke vaere løbet med al opmaerksom­heden.

Hans gerning var ussel og nedvaerdig­ende.

Set i lyset af, at manden blot er en borger uden magt, må man dog konstatere, at han ikke når Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg til sokkeholde­rne, når det kommer til usmageligh­ed over for borgere med muslimsk baggrund.

SIKRE, at Danmark reducerer KLIMALOVEN SKAL det samlede CO2-udslip med 70 procent inden 2030. Dette stod for mange af partierne øverst på dagsordene­n ved Folketinge­ts åbning.

Men ifølge Dansk Folkeparti og Inger Støjberg skulle udvisning af udlaending­e tilsynelad­ende stå højere på dagsordene­n. Det anfaegter jeg sådan set ikke. Hvert parti – hver deres maerkesag.

til gengaeld, JEG ANFAEGTER at man – så snart der er tale om muslimer – er så ligeglad med mennesker af kød og blod, at man slynger et tal ud om borgere, der skal udvises. Et tal, som ikke har noget greb i virkelighe­den, men blot er identisk med klimamålet.

Altså skal 70 procent indvandrer­e ifølge Dansk Folkeparti og partiets løsgaenger-veninde udvises inden 2030.

magthaver, der har beføjelser NÅR MAN SOM

Han når ikke Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg til sokkeholde­rne

til at bygge dette land med lov, går mere op i en ’gimmick’ om muslimer end reel retssikker­hed for mennesker med en anden tro – ja, så er man utvivlsomt et mere usmageligt og aldeles farligt menneske end en eller anden ensom social taber, der står og råber racistiske ting foran Christians­borg.

selvfølgel­ig ikke som MEN DET KOMMER en større overraskel­se, da det kommer fra et parti, hvis fortsatte naestforma­nd, Morten Messerschm­idt, netop er blevet dømt for svindel og dokumentfa­lsk, samt Inger Støjberg, der lige nu står anklaget i retten for brud på menneskere­ttigheder.

som Toke Lorenzen RACISTISKE BORGERE er et problem i Danmark. Men det største problem er partier og magthavere med et potentielt kriminelt sind, som føler, at udvisning af udlaending­e er en skaeg leg.

 ?? ??
 ?? FOTO: JONATHAN DAMSLUND ?? DF og Støjberg er vaerre end ’taberen Toke Lorenzen’, der chikanered­e Sikandar Siddique og familie lige uden for Christians­borg, mener Nima Zamani.
FOTO: JONATHAN DAMSLUND DF og Støjberg er vaerre end ’taberen Toke Lorenzen’, der chikanered­e Sikandar Siddique og familie lige uden for Christians­borg, mener Nima Zamani.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark