Ekstra Bladet

Aldrig vaeret staerkere

-

CHISINÃU (Ekstra Bladet): Vilje, holdånd og faellesska­b.

Det kunne godt vaere det vaerdisaet, som det danske landshold arbejdede ud fra.

For det er indlysende, at Danmark ikke har de 11 bedste spillere, når du ser dem individuel­t, men Hjulmand har et kollektiv, hvor ingen saetter sig selv over faellesska­bet.

Det handler altid om holdet, før det handler om den enkelte spiller.

Det var forårets kvalkamp mod Østrig det bedste eksempel på. Det stod 0-0 laenge, så blev Yussuf Poulsen skiftet ud til fordel for Andreas Skov Olsen, der kom ind, scorede to mål og fik sit gennembrud på det danske landshold.

Fra baenken glaedede Yussuf Poulsen sig over holdkammer­atens pludselige succes.

Skal stå sammen

Fredag sad de to side om side ved pressemøde­t forud for lørdagens VM-kvalifikat­ionskamp mod Moldova.

– Vi når ikke vores mål, hvis vi ikke står sammen. Faellesska­bsfølelsen er vaesentlig­t staerkere på det her hold i forhold til det, jeg tidligere har oplevet, siger Yussuf Poulsen og uddyber:

– Det kan godt vaere jeg var skuffet, da jeg blev skiftet ud i Østrig, men alle på det her hold under hinanden alt det bedste. Og det er ligegyldig­t, hvem der scorer målene, pointerer han.

330 danskere på plads

Yussuf Poulsen ligner en starter som central angriber mod Moldova i dag, hvor Kasper Hjulmand har forsikret, han sender et staerkt landshold på banen.

Det bliver ikke som mod Faerøerne, hvor han spillede med reserverne.

Oprindelig­t havde DBU fået 500 billetter, men på grund af corona-situatione­n i Moldova, er billetande­len reduceret til 330. Men de er også flået vaek.

Allerede torsdag aften ankom de første glade og forventnin­gsfulde roligans til Chisinãu, hvor flere af dem faktisk er indkvarter­et på samme hotel som landsholde­t, Radisson.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Succes i rødt og hvidt
Andreas Skov Olsen har lige nu kaempe succes på landsholde­t, mens det kniber til dagligt på hans klubhold Bologna.
FOTO: LARS POULSEN Succes i rødt og hvidt Andreas Skov Olsen har lige nu kaempe succes på landsholde­t, mens det kniber til dagligt på hans klubhold Bologna.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark