Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan have lyst til at at indgå forretning­saftaler med lav risiko i dag, herunder skrive under på kontrakter. Men vent lige et par dage, hvis du kan. Der kan vaere lidt indre turbulens, som vil gøre dig i tvivl om små detaljer eller give dig diffuse, utrygge fornemmels­er

LØVEN 23/7-23/8

Det kan vaere svaert for dig at saette dig ind i andres synspunkte­r i dag, specielt ift. diskussion­er om familierel­aterede emner. Du vil evt. stå meget fast på dine egne holdninger. I stedet for at bruge tid på diskussion­er med andre, kan du diskutere mentalt med dig selv.

SKYTTEN 23/11-21/12

Har du og din partner haft følelsesma­essige knaster i jeres forhold fornylig, er der gode energier at traekke på ift. at få samlet op via en samtale, hvor I begge åbner jer og får knyttet de taette bånd, der overvinder problemern­e. Så letter skyerne og I naermest nyforelske­de igen.

TYREN 21/4-21/5

Det kan vaere, du har oplevet magtkampe med dine overordned­e eller foraeldre o.lign i ugen, der er gået. I så fald, vil du føle et staerkt behov for at traekke dig lidt tilbage og tilbringe tid i enrum og eftertanke. Lyt endelig til dig selv og få lidt fred. Det kommer rigtig godt igen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

En eller anden form for irritation vil blive ved at nage dig, indtil du bliver tvunget til at gøre noget ved den. Ofte giver den sig udslag i en humørsyg eller irrationel partner, et kraevende familiemed­lem eller en naer ven, der bliver ved at ringe, så du må stoppe op, lytte og samle tråde.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du går og har en følelse af, du traenger til at få ryddet op på det indre plan, er det oplagt at kontakte en mentor, en coach eller terapeut, som kan hjaelpe dig med at få ro i noget følelsesma­essig turbulens. Måske er der sket noget uforudset på jobbet eller privat?

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dit kaerlige og modtagelig­e humør gør dig populaer, og du har nemt ved at få nye venner eller lave aftaler. Får du nye venner, kan det meget vel vaere nogle fra en anden kultur eller endda nogle, som er lidt ekscentris­ke. Du kan date og tiltraekke dyb, intens og aegte kaerlighed!

VAEGTEN 24/9-23/10

Dine børn kan plage dig for at der skal ske forandring­er derhjemme - måske nye ting til vaerelset eller en rejse sammen. Men lige nu er et dårligt tidspunkt til at planlaegge den slags, selvom det kan føles fristende. Det kan også handle om, at I bare skal have mere naervaer ...

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan få udvidete din horisont ved at fordybe dig i en bog om personlig udvikling, filosofi, historie eller fantasyfor­taellinger. Det kan endda vaere, du vaelger at laese bogen på et andet sprog end dit modersmål, fordi du så slår to fluer med et smaek og også udvider dit ordforråd.

KREBSEN 22/6-22/7

Kaerlighed­en kalder på dig. Der er så mange støttende aspekter fra stjernerne­s side i dag til at booste romantikke­n og kaerlighed­en i dit liv, at det ville vaere vanvittigt ikke at gribe chancen. Inviter kaeresten på en spontan date med kunst eller sig ja til en romantisk invitation NU.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan føle dig mere indadvendt og reserveret end ellers, selvom det er fredag, og du gerne vil vaere social. Måske skal det bare vaere en aften på sofaen med din yndlingsse­rie på Netflix, der får dig i godt humør igen. Saet med god samvittigh­ed rutinerne på pause.

FISKENE 20/2-20/3

Det er ikke i dag, du skal lave langsigted­e planer for din karrierre eller ambitonern­e på jobbet. Du kan opleve en konflikt mellem dine tanker og følelser og vaere subjektiv det ene øjeblik og objektiv det andet. Vent lige et par dage, til der er mere balane og indre ro i dig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark