Ekstra Bladet

SIKKEN DEJLIG DAG

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense

Sikken dejlig dag, det var i dag, ja, ja.

Det var glaedeligt at laese Ekstra Bladet i går til morgenkaff­en, som smagte rigtig godt.

Bettina Palle videreføre­r DFN (Danish Fight Night) med såvel en verdensmes­ter og en europamest­er i boksestald­en samt andre talenter. Så der skulle vaere grundlag for mange store kampe i fremtiden.

Nu takkede den fantastisk­e promotor Mogens Palle af efter utallige store bedrifter. Mogens Palle blev boykottet af den skrivende presse og tv-stationern­e i 2015, hvilket har vaeret mig en gåde, men nu skal syv års tørke vaere slut. Nu burde disse gå ikke efter bolden, men naermere boksehands­ken i stedet for manden.

Dansk profession­el boksning kører på fuld blus, og hvad angår tv, så er boksning en sportsgren, der er som skabt til skaermen. Så se lige at vågne op.

TV 2 for eksempel kører løs med sportsgren­e, hvor der indgår bolde af mange

Der må da også vaere plads til topunderho­ldning på højt plan, hvor det er naeverne, der taler

slags, der må da også vaere plads til topunderho­ldning på højt plan, hvor det er naeverne, der taler og med danske sportsfolk, som allerede har vist deres vaerd i form af titler.

Der er sikkert flere på vej. Så held og lykke til Bettina Palle. Det bliver spaendende at følge fremover.

Bettina Palle har jo 30 års erfaring inden for boksningen, og med den laeremeste­r, hun har haft, så ser det lyst ud for fremtiden, så det fortjener bestemt ikke en sort skaerm.

Tv er til for at underholde seerne. Her er en oplagt mulighed, så på med handsken. Og så er det endda made in Denmark.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Mogens Palle før et Danish Fight Night-staevne sammen med den danske bokser Sarah Mahfoud (th.) og hendes modstander.
FOTO: PER RASMUSSEN Mogens Palle før et Danish Fight Night-staevne sammen med den danske bokser Sarah Mahfoud (th.) og hendes modstander.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark