Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Bryggerifo­reningen til sommer bør fremstille en ny øl med navnet Mink. Den skal vaere staerk, som en hest sparker.

Alex Olaussen

Vejle

at det var skønt at se, at store dele af fagbevaege­lsen og dem, der i øvrigt holdt 1. maj, vil stemme nej til at afskaffe Danmarks forsvarsfo­rbehold. EU er elitens projekt, og Mette Frederikse­n har vist mistet grebet.

Otto Høyer

Aarhus N

at Ecco Sko ikke investerer yderligere i Rusland, men fortsaette­r med de eksisteren­de butikker for ikke at braende investerin­gen af og foraere alt til russerne. Det er modefirmae­t Boozt så moralsk fortørnet over, så de boykotter Ecco, men ’vi saelger stadig de varer fra Ecco, som er købt og betalt. Alternativ­et er, at vi braender dem, og det tror jeg ikke, der er nogen, der bliver glade for’. Boozt booster dobbeltmor­alen ved at pege fingre af praecis det, som de selv gør.

Michael Thestrup Brønshøj

at Bendt Pedersen, Alicante, Spanien, er glad for, at han ikke bor i Region Midtjyllan­d. Her får man hugget arme og ben af. Så bliv du bare i Spanien, Bendt Pedersen, det er vi mange, der er glade for.

Finn Raunsbaek

Egå

at nu vil udenrigsmi­nister Kofod tørre sit urimelige overforbru­g af på os borgere. Hvad med om idioten betalte af egen lomme? Det må vi andre gøre, hvis vi vil spille smarte. Hans ekstravaga­nte stil må ophøre straks.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at jeg savner isen Kaempe Eskimo. Hver gang, jeg spiste sådan en, sendte jeg en kaerlig tanke til Grønland og eskimoerne. Meget i vores kultur bliver mere og mere sterilt og antiseptis­k. AEv! Asbjørn B. Christense­n, Nøddehegne­t 32 Naestved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark