Ekstra Bladet

FÅ MERE UD AF DIN LILLE PENIS

GULDTIPS: Bliv den bedste elsker centimeter for centimeter – sådan får du den største glaede ved din penis, selvom den er mindre, end du kunne ønske dig

- BAVE MUSTAFA bave.mustafa@eb.dk

Der er absolut ingen grund til, at størrelsen på din penis skal holde dig tilbage i sovevaerel­set.

Ekstra Bladet har talt med to sexologer, der giver deres bedste råd til, hvordan du får det bedste ud af dine tilgaengel­ige centimeter.

For det handler om at anerkende dig selv for den laengde, du har, og vide, at der er lige så meget nydelse for dig i den, som der ville vaere, hvis den var dobbelt så stor.

– Din penis har samme blod og nerveforsy­ning, uanset om den er stor eller lille, fastslår Michael Loua, der er parterapeu­t og rådgiver i klinisk sexologi.

Husk din partner

Du skal selv laere at blive glad for din penis – du kan ikke få andre end den, du har. Og det gaelder i endnu højere grad, hvis du ved, at den er mindre end de flestes.

– Vis, at du er glad for den, så hopper vi med på bølgen!

– Hvis du fortaeller din partner, hvor meget du holder af, at der bliver rørt ved den, så kommer de også til at synes, det er vildt fraekt at give dig nydelse, siger Joan Ørting, der er sexolog og parterapeu­t.

Din manglende størrelse vil i nogle tilfaelde gøre, at du ikke kan give din partner det, hun er vant til, men du kan tage dine forholdsre­gler for at få noget ud af alle dine centimeter.

– Kvinden kan mangle følelsen af at blive fyldt ud, og det kan du bedst imødekomme ved at skabe mest mulig kontakt mellem din

penis og hendes åbning, siger Michael Loua.

– Du kan med fordel indtage en position, hvor du ligger på ryggen med en pude under ballerne og får din partner til at vaere øverst, fortsaette­r han.

Størrelsen behøver faktisk slet ikke at vaere et problem. Fle

re kvinder er faktisk vant til, at mindre udstyr kan gøre undervaerk­er.

– Den lille, stive pik kan virkelig noget. Hvis man ser på mange af de dildoer og vibratorer, der bliver brugt af kvinder, så er de heller ikke saerligt store, men de udretter mirakler, siger Joan Ørting.

– Vaginas åbning er det dejligste sted for kvinden, og det bliver tit overset af maend. Her kommer den lille, stive pik bestemt også til sin ret, når han kører den rundt i hendes åbning.

– Man skal virkelig koncentrer­e sig om åbningen. Tage hånden om pikken og lege øverst ved indgangen. Det er dér, man kan blive virkelig liderlig.

Gyldne muligheder

Jeres sexliv kan forbedres, hvis kvinden gør brug af helt simple knibeøvels­er. Traening af baekkenbun­den giver nemlig saerligt gavnlige muligheder, hvis det kniber med at få fyldt ud.

– Knibeøvels­er er et rigtigt smart trick. Det gør alt strammere. Hvis du ikke kan fylde hende ud, så kan hun endnu bedre klemme i og give jer begge to mere nydelse, siger Michael Loua.

Hvis din partner gør det for dig, så kan du med din størrelse levere noget helt specielt den anden vej.

– For de fleste vil det vaere nødvendigt at tage fingrene i brug, men lille pik er virkelig god til at give sprøjteorg­asmer – størrelsen er naesten ideel til det, siger Joan Ørting.

Den lille, stive pik kan virkelig noget

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ??
FOTO: SHUTTERSTO­CK

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark