Ekstra Bladet

Vildt seksuelt dobbeltliv udrullet

EKS-HOOLIGAN I RETTEN: Den tiltalte er bl.a. anklaget for voldtaegte­r af tre brødre

- KRISTIAN KORNØ kkr@eb.dk

Det er et vildt seksuelt dobbeltliv, der disse dage bliver beskrevet i Retten i Glostrup i den såkaldte hooligan-sag.

Den 29-årige eks-hooligan er tiltalt for mere end 1300 seksuelle overgreb begået på naesten ti år mod 14 drenge og en pige.

Onsdag afhørte anklageren den tiltalte om det første af ofrene, som han er anklaget for at have udsat for blandt andet vold og seksuelt misbrug gennem flere år.

Naeppe var den tiltalte kommet ind i retslokale­t og havde begyndt sin forklaring, før en mand rejste sig fra de bagerste tilhørerra­ekkerne og gik aggressivt frem mod ham:

– Han er fuld af løgn … Dit fucking paedo-svin.

Dommeren havde kort forinden sagt, at han var blevet orienteret om, at der var folk fra miljøet til stede. Her henviste han til en håndfuld maend på bagerste raekke, hvoraf den ene havde en stor tatovering i ansigtet. Manden blev fulgt ud af retten, og dommeren indskaerpe­de, at han ikke måtte komme ind igen. To andre kom også med tilråb og måtte kort efter forlade retten.

Frivillig sex

Den tiltalte er de seneste dage kommet med sin forklaring, og han mener, at de mange seksuelle forhold til de unge maend og drenge har vaeret frivillige. De har anklaget ham, fordi de er jaloux over, at han har haft seksuelle forhold til flere af dem samtidig.

Anklageren spørger til, hvorfor de og saerligt det første offer skulle politianme­lde ham.

– Jeg har jo spillet på flere heste, som man siger. Jeg har sagt, at han var speciel for mig. Så jeg kan godt forstå, at han føler sig forsmået og forrådt. Derfor kan jeg forstå, at han føler sig følelsesma­essigt misbrugt, siger han.

Uhyggeligt anklageskr­ift

Selv om det er hårde anklager, som fremkommer mod ham, så smiler den tiltalte flere gange og naevner ofte anklageren­s navn. Specialank­lager Morten Frederikse­n kraever forvaring, hvis den tiltalte bliver dømt. Den tiltalte forklarer minutiøst, at han kun har haft frivillig sex og kun udsat ofrene for vold til kampsports­traening.

Forklaring­en står i skaerende kontrast til det uhyggelige anklageskr­ift, som opremser grov vold, overgreb og voldtaegte­r. Blandt andet mod tre brødre. En af dem er ifølge anklagen blevet slået i ansigtet og med et aluminiums-kosteskaft, til det knaekkede. Samtidig har han gennem fem år vaeret udsat for ugentlige voldtaegte­r.

Den tiltalte beskriver, at de var i et forhold.

– Han og jeg var i et forhold. Det var jeg ikke med hans bror. Det ville vaere ambivalent for mig. Der traekker jeg en streg i sandet, siger han.

Løgne bliver spredt

– Hvorfor skulle brødrene så anmelde dig for noget, der ikke passer? spurgte specialank­lageren.

– Jeg tror, at det er for at støtte deres bror. Der er folk derude i rummet i dag, der tror på det her, siger han og kigger ned mod de hooligan-relaterede på bagerste raekke i retten.

– Min tese går på, at løgnen kommer fra de her enkelte personer. Den bliver spredt til foraeldre og bandedreng­ene. De tror på, at det er rigtigt.

Anklageren kraever forvaring på ubestemt tid. Retssagen forventes afsluttet i begyndelse­n af juni.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? På billedet ses den anklagede i spidsen for en Brøndby-fanmarch.
FOTO: KENNETH MEYER På billedet ses den anklagede i spidsen for en Brøndby-fanmarch.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark