Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Din familie vil vaere centrum for din opmaerksom­hed og du vil vil nyde bare at vaere sammen, spise noget god mad eller lave forårsakti­viteter sammen. Du kan godt føle dig lidt doven og ikke orke at fare for meget rundt. Du er lidt til hjemmesko og sofatid foran streaming.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du får pludselige glimt af kreativ inspiratio­n fra kvinder omkring dig. Det kan både komme fra et nyt, spontant venskab og fra et et eksisteren­de. Din kreativite­t kan bevaege sig ind i nye dimensione­r, hvis du udtrykker dig ved at male/tegne eller skrive.

LØVEN 23/7-23/8

Hvis du normalt er dårlig til at give dig selv noget mig tid og bare vaere stille i dit eget selskab, har du nu modet til at saette dig selv først og bare give dig tid til at vaere, lave kreative sysler, gå en lang tur alene eller ligge på sofaen og slappe eller høre laekker musik.

VAEGTEN 24/9-23/10

Er der noget, du skal have sagt eller skrevet ifm. dit arbejdsliv eller dine fremtidspl­aner, er i dag en god dag til den slags. Du er modig og ligefrem og tør tage bladet fra munden. Du har sans for at sige tingene ligeud uden at virke dominerend­e eller uforskamme­t.

SKYTTEN 23/11-21/12

Fordi dine haemninger er mindre, kan der ske forandring og opstå spaending i dit liv, som vil saette personlig udvikling i gang. Det er også en god dag til at få brudt gamle vaner og erstatte dem med nye, nu du er i gang med at flytte nogle hegnspaele. Stol endelig på din intuition.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er mere åben overfor forandring i dit liv og kan finde på at opsøge det aktivt. Det er en god dag til at prøve noget nyt i dit privatliv/på hjemmefron­ten - mad, rutiner m.m. Det kan vaere anledninge­n til nye spisevaner for familien eller til nye måder at vaere sammen på .....

TYREN 21/4-21/5

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at vaere direkte og ligefrem. Også ift. at forsvare familiemed­lemmer. Men pas på, du ikke bliver alt for direkte og kommer til at støde folk på manchetter­ne, selvom du mener det godt. Tael til ti og vej dine ord, inden du siger noget.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil have det godt med at saette nye ting i gang, der bryder normen. Det skyldes at du får nye, banebryden­de ideer som gør op med de konservati­ve strukturer omkring dig. Det kan dog vaere svaert for mindre innovative personer at følge med. De kan føle sig provokeret.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil blive beundret for din aerlighed og oprigtighe­d ift. venner og bekendte i dagens løb. Du har masser af charme og sexappeal og er i god kontakt med både din kvindelige og maskuline side. Så du kan både lytte, vaere rummelig og vaere handlingso­rienteret. Slet ikke dårligt ..

SKORPIONEN 24/10-22/11

Måske er du traet af dit studie eller det kursus, du følger i din fritid? Eller du oplever, at det kører på en lidt for støvet og gammeldags facon? Du efterlyser moderne tider og mere pep eller originalit­et i undervisni­ngsmateria­ler eller paedagogik? Eller bedre IT vilkår?

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har modet til at tage det første skridt og tage føringen med nye projekter. Du ved intuitivt hvad du vil have og hvordan, du skal opnå det, isaer i parforhold/ relationer. Derfor kan det vaere det helt rette tidspunkt at invitere nogen på en date eller agere på dine instinkter for at forsvare andre.

FISKENE 20/2-20/3

Har du fået lidt ekstra på sidebenene siden nytår, kan det vaere du allerede i dag går i krig med at slippe af med dem igen. Nu hvor foråret er her og alting springer ud, kan du jo sagtens dyrke motion, fx ved at gå, løbe eller cykle en tur i det fri eller danse til god musik ..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark