Ekstra Bladet

VILDT DOBBELTLIV

DEN TIDLIGERE FCK-PROFIL JESPER CHRISTIANS­EN har ikke set sine børn i to år, efter han var sin kone utro gennem flere år

- NIKOLAI FENGER RASMUSSEN nfr@eb.dk

Den tidligere FCK-profil Jesper Christians­en levede et dobbeltliv med talrige kvindelige bekendtska­ber, som i sidste ende endte med at koste ham aegteskabe­t og kontakten til hans børn.

Det fortaeller han i bold.dk-podcasten ’Taet på’, hvor han for første gang står frem og fortaeller om det liv, han levede, mens han spillede for FCK.

I podcasten fortaeller Jesper Christians­en, at han har to telefoner. Den ene bruger han til hverdag, mens den anden bliver brugt til at holde kontakten med alle de kvinder, som ikke er hans kone.

Telefonen opbevarer han oftest i et aflåst skab, men en dag er han sløset, og hans kone finder telefonen i bilen.

– Jeg blev lidt for selvsikker, tror jeg. Den ekstra telefon, som jeg tit lagde i mit aflåste skab i klubben, havde jeg taget med hjem og lagt ude ved reservedae­kket i bilen, siger Jesper Christians­en.

Fortiden indhenter ham

Flere gange under sit årelange utroskab fik han at vide fra venner og holdkammer­ater, at han havde gang i noget, der ikke var saerlig smart.

Jeg blev lidt for selvsikker, tror jeg

Til sidst indhentede fortiden ham da også, og han tror selv, at hans davaerende kone godt kendte til den ekstra telefon via hints og rygter, inden hun fandt den i bagagerumm­et.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Jesper Christians­en for at få uddybet, hvorfor han ikke har set sine børn i to år, men det ønsker han ikke at udtale sig om.

Jesper Christians­en fik hele 210 kampe for FCK’s førstehold, og i løbet af sin tid hos hovedstads­klubben blev han kåret til årets målmand tre år i streg.

Det kastede fire Superliga-titler og en enkelt pokaltitel af sig, inden han i 2010 skiftede til Elfsborg.

I løbet af sin karriere spillede han blandt andet for klubber som OB, Glasgow Rangers, Viborg, Wolfsburg og Elfsborg.

 ?? FOTO: PETER HOVE OLSESEN/RITZAU SCANPIX ?? Jesper Christians­ens utroskab fik konsekvens­er.
FOTO: PETER HOVE OLSESEN/RITZAU SCANPIX Jesper Christians­ens utroskab fik konsekvens­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark