Ekstra Bladet

Her er den bedste elbil-arbejdspla­ds

Stark Group er blevet kåret som vinder af titlen som årets elbil-arbejdspla­ds på Frederiksb­erg

- NIELS FRIIS

I Frederiksb­erg Kommune har man valgt at indføre en ny kåring i samarbejde med Dansk e-Mobilitet, og i alt sin enkelthed går kåringen ud på at udvaelge årets elbilsarbe­jdsplads.

Kommunen er den første i landet til at indføre den slags, og prisen har til formål at saette skub i den grønne omstilling af bilparken ved at opmuntre virksomhed­erne til at opsaette flere ladestande­re til brug for både medarbejde­re og lokale i naerområde­t.

Vinderen af den første kåring er Stark Group på C.F. Richs Vej, som blev en suveraen vinder af titlen som årets elbils-arbejdspla­ds på Frederiksb­erg.

– Vi ønsker at gøre det lettere for vores medarbejde­re at skifte benzin- eller dieselbile­n ud med en elbil. Det gør vi ved at fjerne en af de største hindringer – nemlig manglen på ladestande­re. Derfor har vi installere­t 30 ladeudtag på vores hovedkonto­r, så vores medarbejde­re trygt kan konvertere til en elbil til gavn for den grønne omstilling, siger Søren P. Olesen, som er adm. direktør, i pressemedd­elelsen.

Fremsynet investerin­g

Prisen blev overrakt af Frederiksb­erg Kommune sammen med Dansk e-Mobilitet, og i kommunen glaeder Lone Loklindt, som er 1. viceborgme­ster og formand for Frederiksb­erg Kommunes Erhvervsrå­d, sig over, at Stark har valgt at investere i ladestande­re i vid ustraeknin­g.

– Et meget stort og velfortjen­t tillykke til Stark Group, der med sin fremsynede investerin­g i ladestande­re går foran og gør det nemmere for medarbejde­rne

Derfor har vi installere­t 30 ladeudtag på vores hovedkonto­r

at skifte til elbil og dermed udlede mindre CO2, siger Lone Loklindt, som kalder Stark for et ‘forbillede og et eksempel til efterfølge­lse’ for andre virksomhed­er på Frederiksb­erg.

 ?? FOTO: STARK ?? Stark vinder den første titel som årets elbils-arbejdspla­ds i Frederiksb­erg Kommune.
FOTO: STARK Stark vinder den første titel som årets elbils-arbejdspla­ds i Frederiksb­erg Kommune.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark