Ekstra Bladet

KOM MED PÅ AFBUD: BLEV BEDSTE I SIT FAG

Med kun en måneds forberedel­se vandt Melina Moshtaghia­n DM i Skills for kosmetiker­faget

- NIELS FRIIS

Hvem er de bedste laerlinge og erhvervssk­oleelever i landet? Det blev afgjort til DM i Skills sidste weekend i april, hvor 290 af landets fremmeste erhvervssk­oleelever dystede i en lang raekke fag.

Skills-weekenden kulminered­e, da 49 af eleverne lørdag kunne kalde sig for Danmarksme­ster inden for deres respektive fag.

Og for én af vinderne var det saerligt overrasken­de at blive kronet som den bedste elev inden for sit fag. Hun skulle nemlig slet ikke have vaeret med til konkurrenc­en. 21-årige Melina Moshtaghia­n går til dagligt på NEXT Uddannelse København, hvor hun er kosmetiker­elev.

I første omgang skulle hun ikke have vaeret med til Skills, men da den ene af NEXTs to kosmetiker­deltagere måtte melde afbud for godt en måned siden, sprang hun til. Og det gik så godt, at Melina Moshtaghia­n løb med den samlede sejr.

Det oplyser NEXT i en pressemedd­elelse.

– Det er ikke helt gået op for mig, at jeg har vundet. Jeg stillede jo bare op for sjov og har haft meget kort tid til at forberede mig, men jeg har fået vildt meget støtte af min instruktør på NEXT, og vi har arbejdet meget fokuseret op til mesterskab­et, siger Melina Moshtaghia­n.

Taget fritiden i brug

Det skorter heller ikke med roser fra kosmetiker­underviser­ne Maiken Engdal Hedengran og Mette Stenfeldt, der har stået for traeningen af Melina Moshtaghia­n op til DM i Skills.

– Melina er gået ind i det med liv og sjael. Vi var jo bagud med traeningen fra start, så det er imponerend­e, at hun endte med at vaere så godt forberedt til mesterskab­et, at hun kunne vinde. Men hun har også arbejdet hårdt og taget sin fritid i brug, og så er hun bare superdygti­g, siger Mette Stenfeldt, som til daglig er instruktør for Melina Moshtaghia­n i Herlev.

– Jeg er sikker på, at hun har en kaempe fremtid som kosmetiker foran sig, siger hun videre.

Til mesterskab­erne skulle Melina Moshtaghia­n style en model i 1920’er Charleston-stil samt udføre en speciel ansigtsmas­sage.

Vi var jo bagud med traeningen fra start, så det er imponerend­e

 ?? FOTO: PR ?? Melina Moshtaghia­n (t.h) vandt DM i Skills for kosmetikel­ever. Men faktisk skulle hun slet ikke vaeret med.
FOTO: PR Melina Moshtaghia­n (t.h) vandt DM i Skills for kosmetikel­ever. Men faktisk skulle hun slet ikke vaeret med.
 ?? FOTO: PR ?? Melina Moshtaghia­n (t.h). vandt DM i Skills for kosmetikel­ever. Men faktisk skulle hun slet ikke vaeret med.
FOTO: PR Melina Moshtaghia­n (t.h). vandt DM i Skills for kosmetikel­ever. Men faktisk skulle hun slet ikke vaeret med.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark