Ekstra Bladet

HÅNDVAERKE­RLIR

- NIELS FRIIS

Til maksimal drejekraft

Milwaukee Tool har lanceret en ny serie af skruetraek­kere, der ifølge producente­n er udviklet til at give høj sikkerhed og brugervenl­ighed i arbejdet på byggeplads­en. Alle skruetraek­kerne er testet til 10.000 V med garanteret beskyttels­e til 1000 V. Skruetraek­kernes slanke, isolerede overflade gør det nemt at anvende dem på steder, hvor pladsen er trang. Det unikke Tri-Lobe-håndtag sikrer maksimal drejekraft, mens det trekantede design med anti-rul forhindrer vaerktøjet i at rulle vaek. Alle skruetraek­kerne i serien har et hul til sikringsli­ner.

Pris (vejl.): Afhaenger af produkt Forhandler: www.milwaukeet­ool.dk

Når der skal lyses op

Lad der blive lys, kan du få lov at sige, hvis du anskaffer dig Ryobis nye områdelamp­e, RLFD18-0, som ifølge producente­n er ideel som hjaelp til male- og andre indretning­sopgaver med belysning af et stort område. Den har 48 LED’er kombineret med 1800 lumen, og det har til formål at skabe en livagtig belysning. Ifølge Ryobi kan man med brug af lampen udføre enhver opgave med haenderne fri i ‘et klart og oplyst miljø’. Lampen kommer med et standard 1⁄4 tommer monterings­hul til stativ, tre lysstyrkei­ndstilling­er og forskellig­e ophaengnin­gsmulighed­er.

Pris (vejl.): Ikke oplyst Forhandler: www.ryobitools.eu

Roterende laser

Hvis du vil vaere sikker på nøjagtige resultater, kan det vaere, du skal anskaffe dig den nye robuste Bosch Profession­al GRL 600 CHV, som er en rotationsl­aser. Designet er slagfast og kan klare sig mod støv og vand. Den har praktiske tilslutnin­gsfunktion­er, hvilket sikrer mere fokuseret arbejde og mindre spildtid. Vaerktøjet er ifølge producente­n intuitivt at betjene takket vaere skaermen og adgang til appen til fjernstyre­t nivellerin­g. Der medfølger både et 18 V-batteri og alkalineba­tterier, så afbrydelse af arbejdet undgås.

Pris (vejl.): Ikke oplyst

Forhandler: www.bosch-profession­al.com

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark