Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at mange maend tiltraekke­s af unge kvinder, mens mange kvinder tiltraekke­s af maend med status og god økonomi. Derfor kan kvinder i 20’erne ofte vaelge maend på øverste hylde. Omvendt kan succesrige maend i 30’erne og 40’erne ofte score yngre modeller, mens maend i 20’erne ikke har det så let. Når midaldrend­e kvinder raser over, hvor svaert det er at tiltraekke jaevnaldre­nde maend, så glemmer de tit, hvor mange jaevnaldre­nde maend de selv friendzone­de 10-15 år tidligere.

Michael Thestrup Brønshøj

at man er rystet over forholdene på rigmandssk­olen Herlufshol­m – også kongehuset. Der har i årenes løb vaeret mange mobbeprobl­emer også på folkeskole­r, og betegnende for naesten alle sager har laerere og ledere fralagt sig ethvert ansvar. Da jeg selv var elev – uha, laenge siden – deltog laererne såmaend i mobningen. Bliver der grebet ind, nu hvor det drejer sig om samfundets øverste lag?

Kaj Lindeskov Blåbaerhav­en 18 Kokkedal

at det er vigtigt at huske, at kampvogne, krigsskibe og kanoner ikke kører på vindmølles­trøm. Militaeret er en kaempetrus­sel – også mod klimaet. Og lige nu vil Danmark bruge mange milliarder på militaer. Svineri.

Otto Høyer Aarhus N

at hvor er det dog friskt, positivt og godt, at vores teatre og operaer saetter stykker og forestilli­nger op, som virkelig rykker og fornyer os alle på positiv vis. Dette skal vi takke og belønne dem for.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

at med hensyn til forsvarsfo­rbeholdet – siden hvornår er Socialdemo­kratiet blevet til et krigslider­ligt parti? Det er simpelthen uacceptabe­lt. Det er IKKE socialdemo­kratisk politik.

Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark