Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du kan få brug for at få renset kloakken eller afløbet derhjemme i dag, fordi der er noget, der sidder fast eller er stoppet til. Det kan også vaere køkkenvask­en eller badekarret, der driller. Vaer forberedt på lidt af hvert og brug gerne din intuition til at vaelge den rigtige løsning.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil maerke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og naensom i din kommunikat­ion og god til at laese nonverbale signaler. Du er opmaerksom på at leve efter dine inderste vaerdier.

LØVEN 23/7-23/8

Du finder indre ro og kan få kreative gennembrud indenfor alle slags skabende arbejde - med dine haender, med dit sind og dine sanser. Du har brug for at slappe helt af og finder indre ro ved at gå tur, vaere i flow, kreativ og skabende. Du kan få en epokegøren­de idé.

VAEGTEN 24/9-23/10

I forbindels­e med en udviklings­samtale med en af dine ledere kan du komme til at stille spørgsmål, der åbner for temaer, som har gemt sig under over fladen hos den anden. Det kan blive adgangsbil­letten til, at du får bedre arbejdsvil­kår og indfriet ambitioner.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er åben og aerlig og deler dine følelser med dine naermeste. Det kan give anledning til gode stunder i familien/med vennerne. Det kan også saette personlige processer i gang og give spaendende indsigter omkring dit kaerlighed­sliv eller sexliv. Eller du kan vinde/få penge.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil vaere socialt oplagt og have lyst til at småsnakke med både naboer, kolleger og venner. Din indfølings­evne er desuden saerligt staerk i dag. Det gør det nemt for dig at støtte dem, der har lidt ondt i livet og følelserne. Du kan blive opsøgt af en, der gerne vil snakke.

TYREN 21/4-21/5

Som en psykolog kan du komme til at afprøve ting dybt under overfladen hos andre i dag. Det kan ske i forbindels­e med en personlig samtale med en nabo, en kollega eller en af dine søskende. Du kan også aendre vaner ift. din daglige transport eller lokale indkøb.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan få afdaekket dybt begravede følelser ift. en god ven, din partner eller en kollega i dag. Det kan ske i forbindels­e med, at I har en intens udveksling, positiv eller negativ om noget, der sker mellem jer. Uanset udfaldet, kan relationen enten udvikle sig eller frigøre dig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du tør kigge på nogle personlige adfaerdsmø­nstre, der har skabt udfordring­er i naere relationer. Det kan bane vej for, at du får afdaekket problemer, der gemmer sig under overfladen igennem personlige samtaler, hvor du bruger din evne til stille de rette spørgsmål ...

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­tiltag på dit studie eller ift. din videre uddannelse. Er der nogle ting, der traenger til et naermere eftersyn, fordi du har huller i dine kvalifikat­ioner?Eller er der nogle ting, du godt kunne taenke dig, var mere optimale, vil du opkvalific­eres.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu taettere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil vaere i rigtigt fredagshum­ør og har meget mere lyst til at vaere social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gaester eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark