Ekstra Bladet

TELMOREKUN­DER RASER

Telmore Play-kunder mister ubegraense­t lytning hos streaming-tjenesten Chapter. Fremover begraenses det nuvaerende abonnement 20 timer

- KIM VANGKILDE

Som Telmore Play-kunde med streaming har man foreløbigt haft mulighed for ubegraense­t adgang til streaming-tjenesten Chapter, der tilbyder streaming af lydbøger og e-bøger.

Men Chapter laver nu aendringer i deres medlemskab­er, som rammer Telmores kunder, skriver MereMobil.dk.

Medlemskab­et ’Chapter One’, der i skrivende stund markedsfør­es med maerkatet ’Til dig som ikke vil begraenses’, aendres fra 1. juni, oplyser Telmore.

– Chapter har desvaerre valgt at foretage produktaen­dringer for produktet Chapter One, som er det produkt, vi tilbyder i Telmore Play. Det betyder, at alle Chapter One-kunder fremover har adgang til 20 timers forbrug af lyd- og e-bøger om måneden. Det er vigtigt for os at påpege, at det ikke er Telmore, der har valgt at foretage denne aendring, siger presseafde­lingen i Nuuday, selskabet bag Telmore, til Meremobil.dk.

Undskylder 65 gange

Det er til stor aergrelse for adskillige Telmore-kunder, som har delt deres utilfredsh­ed med aendringen på Telmores Facebook-side og på Chapters side hos Trustpilot.

Hos Trustpilot har Chapter i løbet af de seneste dage besvaret 65 vrede opslag med den samme besked:

’Vi har desvaerre vaeret nødt til at lave en tidsbegrae­nsning på Telmore-adgangen, og vi er kede af, at denne beslutning har indflydels­e på din brug af Chapter.’

□kstra Bladet har spurgt Telmore, hvad de stiller op, hvis andre tjenester i deres Playabonne­menter opstiller lignende begraensni­nger eller haever prisen.

– Vi kommentere­r ikke spekulatio­ner. For at kunne tilbyde vores kunder det bedste og mest relevante indhold på markedet tilpasser vi dog løbende de tjenester, vi tilbyder via Telmore Play, lyder det skriftlige svar fra Telmore.

Telmore skiftede sidste år Bookmate og C More ud med Chapter og Paramount.

Det er et nyt marked

Direktør for Chapter Jesper Siber bekraefter over for □kstra Bladet, at man laver ’aendringer i portefølje­n’, men han ønsker ikke at uddybe telefonisk.

’Vi laver aendringen, fordi litteratur­streaming er et relativt nyt marked, hvor forbrugsmø­nstrene er under konstant forandring og derfor vanskelige at forudse. Derfor tilpasser vi løbende vores vilkår, så de afspejler den måde, vores produkt rent faktisk bliver brugt på, og af samme grund er vi også på vej med nye produkter pr. 1. juni,’ skriver Jesper Siber i en mail til □kstra Bladet.

□kstra Bladet har spurgt, hvornår Chapter praesenter­er deres nye vilkår.

’Vi går i markedet 1.6.22,’ svarer Jesper Siber.

Chapter, der har Gyldendal som hovedejer, blev en del af Telmores Play-pakke i efteråret 2021.

 ?? FOTO: JONATHAN DAMSLUND ?? Telmores kunder er staerkt utilfredse med, at de ikke laengere har fri adgang til Chapter.
FOTO: JONATHAN DAMSLUND Telmores kunder er staerkt utilfredse med, at de ikke laengere har fri adgang til Chapter.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark