Ekstra Bladet

SKRAEKSCEN­ARIE I SIGTE

SIDSTE CHANCE: Efter en elendig saeson må Juventus klamre sig til pokalturne­ringen

- KENNETH BEYER kbs@eb.dk

Hvis Juventus ikke besejrer Inter i Coppa Italia-finalen, vil det vaere første gang siden 2012, at storklubbe­n går gennem en saeson uden bare ét trofae.

Dusan Vlahovic, Giorgio Chiellini og de andre Juvestjern­er er derfor under et enormt pres.

– Pokalfinal­en er et trofae, men den er lidt mindre vigtig end mesterskab­et, men i år er den rigtig vigtig, fordi Juventus har en dårlig saeson og har rigtig meget brug for en pokal, siger Ulrik Larsen, der er medstifter af den italienske fodboldpod­cast ’De 3 Senatorer’ og har vaeret Juventus-fan siden 1983.

– Inter er favorit og bedre spillende i år end Juventus, og så har Inter slået Juventus i de to seneste møder i Super Cuppen og i Serie A, men jeg synes, at finalen er meget lige.

Det kan ligge i baghoveder­ne på Juventus-spillerne, at de har tabte de to seneste indbyrdes opgør.

– Ja, det tror jeg. Det kan give lidt usikkerhed, men det giver også en enorm lyst til at saette skabet på plads og vise, hvem man er.

Kan vinde tre titler

Inter er i direkte slutspurt med AC Milan om Scudettoen (mesterskab­et). Bysbørnene har dog en fordel, da de er to point foran med bare to kampe igen.

Inter er favorit og bedre spillende i år end Juventus

– Inter kan få denne her ’domestic tripple’. De har vundet Super Cuppen, de kan vinde pokalen, og de kan også blive mestre, men hvis de nu taber mod Juventus, kan der komme lidt gummiben og usikkerhed.

– Lige pludselig kan det hele glide fra hinanden, og så sidder de kun tilbage med Super Cuppen, som ingen rigtig bekymrer sig om, siger Ulrik Larsen.

 ?? FOTO: JENNIFER LORENZINI/RITZAU SCANPIX ?? Juventus med Paulo Dybala skal vinde – ellers bliver det en saeson HELT uden trofaeer.
FOTO: JENNIFER LORENZINI/RITZAU SCANPIX Juventus med Paulo Dybala skal vinde – ellers bliver det en saeson HELT uden trofaeer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark