Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at til Copenhagen Marathon skal vi nu IGEN irriteres af en flok løbetosser. Dem og cyklister har vi ellers rigeligt af i hverdagen. Lad dog fjolserne løbe ad helvede til op ad Strandveje­n til Helsingør = 45 km! Derfra videre til Sverige og farvel.

John Havmann Eriksen Frederiksb­erg

at de fleste ukrainske flygtninge udgøres af kvinder og børn ligesom naesten alle andre flygtninge­strømme. Omvendt består Ruslands invasionsh­aer primaert af mandlige soldater ligesom naesten alle andre invasionss­tyrker. Når hovedparte­n af de muslimer, der søger til Europa, er unge maend, er invasion da et mere daekkende ord end flygtninge? Michael Sørensen København

at Filippiner­ne med Bongbong på vej til praesident­posten nok bliver som BonBon-Land – man må tjene ind på gyngerne, hvad man har tabt på karruselle­rne. Lars M. Tjellesen Østermarie

at man ikke skal følge Socialdemo­kratiet og de konservati­ves anbefaling om at stemme ja 1. juni. De to partier støttede Nazityskla­nd i lang tid op til Anden Verdenskri­g. Stem nej. Et rungende nej.

Arne Vendelbo Hvidovre

at denne regering er den ringeste regering, vi laenge har haft, og jeg håber, der vil gå mange år, før Socialdemo­kratiet igen kommer til at danne regering. De har efter min overbevisn­ing løjet over for deres kolleger på Christians­borg og over for borgerne og gaeldsat landet, som de plejer. Hvis ikke Mette Frederikse­n ryger i Rigsretten, er der ikke nogen retfaerdig­hed tilbage.

Per Høyem Søllested

at det er tydeligt, at EU’s topfolk vil have meget mere union – og militaer magt. Det er derfor, vi skal stemme nej 1. juni. Vi skal have EU tilbage til EF, der handlede om handel.

Otto Høyer

Aarhus N

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark