Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har nemt ved at få venner og kan endda starte et nyt kaerlighed­sforhold, men vaer opmaerksom på ikke at stole på hvemsomhel­st. Amoralske personer kan udnytte dig. Det er også godt tidspunkt til at slappe af sammen med dine kaere eller hygge dig med kreative sysler.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis dating er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold. Det kan føles som, I får adgang til skjulte lag i jeres relation. Fx via dybe samtaler eller spil, der afdaekker ubevidste skygger.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere socialt anlagt og have lyst til at gå ud eller selv invitere gaester denne torsdag. Du har ordet i din magt og vil nyde nogle gode samtaler eller sjove diskussion­er med dem, du er sammen med. Du er også meget legende og passionere­t og udtrykker dybe følelser.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil vaere meget kommuniker­ende og nysgerrig idag og har en tendens til at grave ting frem fra dybet i dine samtaler. Det kan vaere i forhold til din partner, dine børn eller på dit arbejde. Du vil også have lyst til at hygge igennem og fx invitere venner til middag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Det er sandsynlig­t, at du oplever et skaebneagt­igt møde med en person i dit netvaerk, som rører dig overrasken­de dybt i hjertet og vaekker din dybeste medfølelse. Mødet kan føre til en intens følelsesma­essig forbindels­e, der får relationen til at blomstre og udvikle sig til et dybt venskab/parforhold.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du kan finde på at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kaempet med i dit liv.

Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

TYREN 21/4-21/5

Du har nemt ved at komme i kontakt med nye kolleger, fordi du udsender mange positive energier. Du er ikke så vild med at skulle lave for mange rutineopga­ver og vil prøve at finde små åndehuller, hvor du kan slappe af med noget kreativt eller hyggeligt.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan vaere i humør til at indrette dit hjem eller forskønne dine omgivelser ved at plante blomster i haven. Eller lave om på børnenes vaerelser, sovevaerel­se, stue eller køkken. For nu er du traet af alt det gamle.Du vil også nyde at underholde andre, lave mad og lignende.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil vaere meget inspireret til at bruge din kreativite­t i dagens løb. Du har et saerligt blik for livets skønhed og vil nyde både naturen og smukke syn i dine omgivelser. Fx vil du vaere sød til at give kompliment­er til andre for deres påklaednin­g, hår eller gode gerninger.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjaelp af fx meditation­steknikker eller psykologis­ke vaerktøjer.Det vil hjaelpe dig med at afdaekke mysterier, du ikke har kunnet knaekke koden til før og få en masse vigtige ting til at falde på plads indeni.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil føle dig mere afslappet i andres selskaab og i offentligh­eden og have nemt ved at lave praesentat­ioner, køre undervisni­ngsopgaver eller lede gruppeproj­ekter. Det er et godt tidspunkt til at vaere social, fordi du er ekstra skarp til at formulere dig og har en staerk karisma.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan vaere heldig at andre giver dig mentale gaver i dag. Hvis du ønsker dig indsigter på et dybere personligt plan, kan du få en samtale, der giver dig netop det - helt uventet. Dagen er i øvrigt perfekt til underholdn­ing, hygge, og intelligen­t selskab.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark