Ekstra Bladet

TI MINUTTERS PLAGE

AAB oplevede et kortvarigt udfald i Randers, hvor dommer Aydin Uslu spi llede en hov edrol le

- Thomas Nørgaard tna@eb.dk Andersen

AaB var på vej mod en sejr og en Europa-billet, men så kom pausen i Randers ... Og så skal jeg ellers love for, at de ti plager ramte AaB!

Eller i hvert fald ti minutters plager.

Ikke i form af frøer, pest og graeshoppe­r, men uheldene regnede ned over Lars Friis og co . ...

Først udlignede Tosin Kehinde AaB’s føring, da Kristoffer Pallesen lod sig saette alt for nemt af Oliver Bundgaard, hvis afslutning blev pareret lige ud i fødderne til Kehinde.

Så satte Lucas Andersen sig i graesset med en grimasse, der i bibelske dimensione­r viste, at han står over for en ny skadespaus­e …

Bedst som Lars Friis vel ikke kunne komme på flere eder og forbandels­er, så blaeste Aydin Uslu Gudhjaelpe­mig i fløjten for et straffespa­rk til Randers på en af de hands-kendelser, som denne skribent troede, vi var kommet til livs …

VAR kunne ikke modbevise, at Granli havde hånd på, men nordmanden gjorde sig ikke unødigt bred i situatione­n. En fuldstaend­ig tåbelig og unødvendig dom …

Ikke i form af frøer, pest og graeshoppe­r, men uheldene regnede ned over Lars Friis og co.

Lasse Berg Johnsen hamrede kuglen på undersiden af overligger­en og stenhårdt ned i graesset, men VAR kunne vise, at bolden var over stregen.

Selv om det var at føje spot til spe for AaB, så er teknikken nu glimrende i sådanne tilfaelde!

Så var det som om, at enten de højere magter eller de lyseblå ’krikkehusa­rer’ på grønsvaere­n naesten fik sympati for AaB.

Tåbeligt rødt kort

Simon Graves valgte i hvert fald at traekke et tåbeligt rødt kort midt på banen, da han savede Pedro Ferreira midt over.

Det blev startskudd­et til AaB’s comeback, hvor også Simon Piesinger hjalp til ved uforvarend­e at heade

Om AaB skal spille europaeisk fodbold naeste saeson, er stadig for tidligt at konkludere efter resultatet i Randers

Iver Fossum fri i det lille felt.

Dermed fik nordjydern­e trods alt et point med i det vigtige Europa-regnskab.

Inden anden halvlegs be

gyndelse var AaB i bedring oven på sine fire nederlag i traek.

Lars Friis havde iklaedt sit AaB-hold i 4-2-3-1, og den opstilling passer nordjydern­e rigtig godt. Lucas Andersen kommer til sin ret i 10’er-rollen, og samspillet med Kasper Kusk skabte store problemer for Randers.

Netop kombinatio­ner fra Andersen-Kusk var årsagen til føringsmål­et, hvor også Milan Makaric gjorde, hvad han gør bedst. At vende om sig selv i feltet og knastørt sparke bolden ind.

8. saesonmål fra serberen, der for alvor er ved at vise, at AaB ikke behøver at lede efter en ny angriber i sommerpaus­en.

Om AaB skal spille europaeisk fodbold naeste saeson, er stadig for tidligt at konkludere efter resultatet i Randers. Det er det også for kronjydern­es vedkommend­e.

Bronzemeda­ljerne er sejlet til Søhøjlande­t efter den dramatiske pointdeler i Randers.

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? Glaede og aergrelse
Randers fik kaempet sig tilbage efter at have vaeret bagud ved pausen.
FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX Glaede og aergrelse Randers fik kaempet sig tilbage efter at have vaeret bagud ved pausen.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark