Ekstra Bladet

FCK-FAN TAESKET EFTER BIZART OPTRIN

PISSEDE I FJENDENS LEJR: En FCK-fan sneg sig ind på FCM’s hjemmebane­a fsnit og endte med at få taesk uden for MCH Arena

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

Guldkampen mellem FC Midtjyllan­d og FC København 1. maj blev ikke et stort drama på banen, men efterfølge­nde fik en FCKfan langt mere drama, end han nok havde drømt om på forhånd.

Ekstra Bladet kan således fortaelle, at en 27-årig mand blev udsat for et voldsomt overfald foran MCH Arena kort efter kampen efter en noget bizar optakt.

Overfaldet bekraeftes af både Midt- og Vestjyllan­ds Politi og FC Midtjyllan­d.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var der tale om et voldsomt overfald, og den 27-årige mand måtte efterfølge­nde behandles af ambulancep­ersonale, men det er uvist, praecist hvor slemt tilredt han var.

– Han har ikke vaeret så meddelsom til politiet på nuvaerende tidspunkt. Han var stadig ved at blive behandlet af ambulancep­ersonalet, da politiet kørte, så vi ved ikke, om han blev taget med, eller om de klarede behandling­en på stedet. Det er vi ikke bekendt med, siger Bjørn Nørgaard Bo der er politikomm­issaer hos Midt- og Vestjyllan­ds Politi.

Skjult fra overvågnin­g

Da han havde fået adgang til tribunen, fremviste han blandt andet en FCK-trøje og en trøje påskrevet ’Sektion 12’

Han fortaeller videre, at politiet har vaeret i kontakt med den foruretted­e efterfølge­nde, men kan ikke komme naermere ind på hans tilstand efter overfaldet. Midt- og Vestjyllan­ds Politi oplyser, at en person fra lokalområd­et er sigtet for vold i forbindels­e med episoden, som ikke blev anmeldt af den foruretted­e, men derimod af betjente på stedet.

– Vi har en enkelt sigtet i sagen, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere. Der er nogle stykker i kikkerten. Men vi er ved at finde ud af det ud fra vidneafhør­inger, siger Bjørn Nørgaard Bo.

Overfaldet skete ifølge Midt- og Vestjyllan­ds Politi omkring klokken 20 – altså efter kampen, men ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r startede optakten allerede inde på stadion.

Stod på forkert ansnit

Den foruretted­e havde købt billet til det afsnit på stadion, hvor FC Midtjyllan­ds mest inkarnered­e fans holder til i stedet for FCK’s udsolgte udebaneafs­nit i den modsatte ende af MCH Arena.

Og da han havde fået adgang til tribunen, fremviste han blandt andet en FCKtrøje og en trøje påskrevet ’Sektion 12’, som er den baerende del af FCK’s fanscene.

Provokered­e

Manden er dog ikke fra københavns­området, men derimod bosiddende i en kommune naer Herning.

Derudover skulle han have sunget FCK-sange og generelt have opført sig provokeren­de – ligesom han endda skulle have urineret på selve tribunen blandt de øvrige tilskuere.

Han blev imidlertid ikke fjernet af vagter, fordi FC Midtjyllan­ds medarbejde­re først blev bekendt med sagen efter kampen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? De fik uventet besøg
En FCK-fan snød sig ind på FC Midtjyllan­ds fanafsnit til guldkampen og endte med at få taesk uden for stadion.
FOTO: JENS DRESLING De fik uventet besøg En FCK-fan snød sig ind på FC Midtjyllan­ds fanafsnit til guldkampen og endte med at få taesk uden for stadion.
 ?? ?? FC Københavns afsnit på MCH Arena var udsolgt, og der var ifølge FC Midtjyllan­d ikke problemer med dem i forbindels­e med kampen.
FC Københavns afsnit på MCH Arena var udsolgt, og der var ifølge FC Midtjyllan­d ikke problemer med dem i forbindels­e med kampen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark