Ekstra Bladet

KONSTANT IFOKUS

STORT INTERVIEW: – Nu bliver jeg genkendt på gaden, siger Brentford-traener Thomas Frank

-

LONDON (Ekstra Bladet): I hverdagen er der konstant fokus på Thomas Frank.

Hver en bevaegelse bliver fulgt af et utal af tv-kameraer, når Brentford optraeder i Premier League.

Som cheftraene­r i en Premier League klub bliver han eksponeret i ekstrem grad.

Derfor er det også rart at kunne traekke sig tilbage, når han er sammen med familien.

– Det har aendret sig meget, siden vi kom i Premier League. Nu bliver jeg genkendt på gaden.

– Heldigvis kan jeg stadig gå ud og nyde byen. Af og til tager jeg med min kone på en tur til London på en af de få fridage, jeg holder.

– Jeg bliver stoppet flere gange, men sådan er vilkårene, forklarer Thomas Frank, der også laegger vejen forbi den lokale pub i det område, hvor familien bor.

– Vi kommer én gang om ugen på den lokale pub. Her vil de selvfølgel­ig også gerne tale fodbold, siger Thomas Frank, der siger, han har et meget privileger­et job, men han har vaeret overrasket over, hvor stor eksponerin­gen af ham har vaeret i Premier League.

– Når vi tager på ferie, vil vi gerne vaere lidt for os selv. Så ja, de ting er vi da begyndt at taenke lidt over, forklarer Brentfordt­raeneren.

Tre børn

Hans kone, Nanna, har vaeret laerervika­r og arbejder nu for Børns Vilkår, mens den yngste datter stadig bor hjemme i huset i London. De to aeldste børn er rejst til Danmark, hvor de i den kommende uge får studenterh­uerne på hovedet.

Og det vil Thomas Frank ikke gå glip af. Den stolte far vil vaere med fra første parket.

– Der er så mange ting, jeg går glip af, fordi jeg har et job, hvor fleksibili­teten ikke er saerlig stor. Mentalt skal jeg vaere på 24 timer i døgnet.

– Men jeg sagde allerede før saesonen, at uanset, hvor vi ligger i tabellen før den sidste kamp, vil jeg ikke gå glip af mine børn får studenterh­uen på hovedet.

– Jeg ved, jeg vil fortryde, hvis ikke jeg var sammen med mine børn på sådan en stor dag, så må andre klare traeningen, forklarer Thomas Frank, der i 25 år har levet et liv, hvor familien fuldstaend­ig har indrettet sig efter hans traenerkar­riere.

mgw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark