Ekstra Bladet

SIDDER YDERLIGT - TRODS GULD

-

Superligae­n i øjeblikket SELVOM ikke viser sig fra sit højeste niveau, så er der stadig drama for alle pengene.

Uanset, hvad Bo Henriksen siger, så er der ingen tvivl om, at situatione­n fra torsdag aften i Herning, hvor Brøndby udligner til 2-2 i det 95. minut, minder om Horsens 2-2-udligning 18. maj 2018 96. minut.

Bo mener ikke, at det kan sammenlign­es, da Brøndby selv kunne afgøre mesterskab­et dengang.

Det kan bestemt sammenlign­es, og de der holder med Brøndby har i hvert fald ligget på lur.

De har endda ventet på, at Bo Henriksen blev ramt af karma.

ødelagde Brøndbys CHEFTRAENE­REN mesterskab­sdrømme i ’18 og serverede det til FCM. Brøndby fik så betalt tilbage i torsdags og fik både Bo og FC Midtjyllan­d i et hug.

Niels Frederikse­n lavede en

’halv Bo’.

Jubelscene­n var ikke til at overse, omend han ikke sprintede lige så langt som den tidligere Horsens-traener for fire år siden.

Dramaet er også til at få øje på i nedrykning­skampen.

Vejle lever stadigvaek.

Jeg tror ikke på, at Vejle klarer sig, men det er ikke på grund af AGF. Jeg kan ikke forestille mig, at AGF vinder en fodboldkam­p, men de kan godt hive ét enkelt point i land, og så er Vejle tvunget til at hente seks point i de resterende to kampe, da deres målscore er meget dårligere.

fem af de seneste AGF HAR TABT seks kampe og er det dårligste hold i Superligae­n i 2022.

Kun én kamp er vundet i år, og det var endda med stor hjaelp fra Lawrence Thomas i forårsprem­ieren.

Fansene hos AGF kom med voldsomme ytringer efter torsdagens 0-1-nederlag i Vejle. Er kritikken berettiget?

Ja! Det er den. Fuldstaend­ig. Spillerne har underpraes­teret. David Nielsen og staben ser ikke ud til at have redskabern­e til at vende krisen, og Stig Inge Bjørnebye har ikke fået samlet brikkerne. Så selv de mest inkarnered­e AGF-fans har mistet troen på projektet.

MOD VEJLE kom AGF bagud i 14. minut.

En-til-en udskiftnin­ger blev praktisere­t som ALTID, og først efter 86 minutter blev der satset med en ekstra angriber. Endnu engang viste det sig at vaere for sent.

Fem mulige udskiftnin­ger til at aendre kampbilled­et, skifte systemet eller saette modstander­en under pres er ikke en af spidskompe­tencerne hos De Hviie.

Med det in mente at det er Davids femte saeson, og på trods af at han har en stor stjerne hos fansene, må konklusion­en vaere, at David Nielsen ikke står i spidsen for AGF, når den nye saeson går i gang.

JEG FORUDSER derfor en traenerrok­ade.

FCK bliver mestre, men vi så i Malmö i 2016, at Allan Kuhn blev fyret som mestertrae­ner. Det kan også ske for Jess Thorup.

Og så er vejen banet for en genforenin­g med ’PC’, Rubén Sellés og David Nielsen.

Har David kvalificer­et sig til et FCK-job med de resultater?

Nej, men setuppet passer som fod i hose, og fansene får en traener, som passer til attituden i FC København.

Udover det vil det også vaere i tråd med David Nielsens syn på at spille med en angriber på top samt en-til-en udskiftnin­ger, da FCK har bredden i truppen til at aendre fodboldkam­pe med netop en-til-en udskiftnin­ger.

Har David Nielsen kvalificer­et sig til et FCK-job med de resultater? Nej, men setuppet passer som fod i hose

i AGF kan Brian DET LEDIGE SAEDE Priske så passende saette sig i.

Og for at runde det hele af, så må jeg bare konstatere, at matchet mellem FCK og Thorup ikke har vaeret perfekt.

Hvis lønnen på ni millioner om året passer og med to år tilbage af kontrakten, så ville jeg godt kunne leve med en fyring, hvis jeg var Jess Thorup, og jeg ville endda grine hele vejen til banken ...

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Det er ikke sikkert, at det er nok, at Jess Thorup gør FCK til mestre, mener Stig Tøfting, Ekstra Bladets fodboldeks­pert.
FOTO: LARS POULSEN Det er ikke sikkert, at det er nok, at Jess Thorup gør FCK til mestre, mener Stig Tøfting, Ekstra Bladets fodboldeks­pert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark