Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Hvis du er på udkig efter seksuelle eventyr og flirts, vil det vaere nemmere for dig at finde en partner end ellers. En ny romance på dette tidspunkt i dit liv kan føre en masse sjov, fest og ballademed sig, men er ikke nødvendigv­is en garanti for en holdbar relation. Hyg dig og vaer lidt ubekymret ...

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesma­essig isolation i dag. Måske har du bedst af at vaere i enrum? Hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan du føle dig lidt mere nede end andre. I morgen lysner det, og du smiler.

LØVEN 23/7-23/8

Dine instinkter er staerke og praecise, så det vil kunne betale sig at tage risici. Dit behov for frihed eller nye måder at udtrykke dig på vil ikke skabe lige så meget oprør, som det ellers har kunnet. Andre er mere tilbøjelig­e til at blive tiltrukket af dine nye ideer og sjove projekter.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan have en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet, og det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller have svaert ved at fokusere på dine sociale aktivitete­r. Du kunne finde på at opsøge noget spaending eller en slags underholdn­ing.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du kan vaere traet af din daglige horisont og gå og taenke over, om den ikke kunne udvides lidt ved hjaelp af et spaendende kursus eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegaer indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil have succes med at få nye parforhold­sprojekter sparket i gang, båret af et udbrud af modig energi. Selvom din kampånd og adrenalint­ilskuddet vil fade ud efter et stykke tid, er det nok til at du og din partner kan bringe de nye projekter til det stadie, hvor dit initiativ ikke laengere behøves.

TYREN 21/4-21/5

Du kan komme ud for en skuffelse ift. en kvindelig ven, kollega eller et familiemed­lem i dag. Det kan gøre dig lidt nedtrykt eller aergerlig, men håndterer du det med åbenhed og ansvarligh­ed, kan I tale ud om det og få solen til at skinne mellem jer igen. Det betaler sig.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har travlt med nye kreative projekter og har brug for ekstra stimulerin­g og spaending. Derfor vil du sandsynlig­vis modigt, venligt og direkte gøre oprør mod enhver, der prøver at udfordre dine vaerdier, begraense dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet på deres vilkår.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil foretraekk­e at vaere alene og enten lukke døren til dit kontor eller måske søge ud af kontoret for at finde fred i dine tanker udenfor. Dit sind er rastløst og du er mere optaget af de store linjer end de små detaljer. Måske får du spaendende ideer, der pepper op på hverdagen..

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det er ikke dagen til kedelige rutiner og vigtige pligter, fordi du hellere vil fordybe dig i at fokusere på nye ambitioner og spaendende projekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Traek vejret lidt dybere end ellers...

STENBUKKEN 22/12-20/1

Hvis du er i et fast forhold, kan enten du eller din partner have vandrende blikke eller føle, der mangler spaending og gnist. Du kan også blive overrasket over, hvor åbne I er villige til at vaere overfor hinanden ift. at genskabe glaede og stimulatio­n gennem eksperimen­ter.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan vaere lidt impulsiv idag eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har for ekstra stimulerin­g og spaending og vil sandsynlig­vis gøre oprør mod enhver, der prøver at binde eller begraense dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet, du ikke har lyst til

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark