Ekstra Bladet

ENDNU EN ANSAT ER SKREDET

RADIKAL HIDSIGPROP: I nøjagtigt samme øjeblik som Karen Melchior (R) raskmeldte sig, sagde endnu en af hendes medarbejde­re op

- MANNE SCHEEF JAMES KRISTOFFER MILES mgs@eb.dk; jkm@eb.dk

Medarbejde­rflugten fra den radikale EU-profil Karen Melchior vil ingen ende tage.

I samme øjeblik som Karen Melchior raskmeldte sig 2. maj, opsagde endnu en medarbejde­r nemlig sin stilling på hendes kontor i Bruxelles.

Det oplyser flere kilder kilder til Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r skyldes den nyeste opsigelse også Karen Melchiors temperamen­t og ledelsesst­il, som tidligere er blevet beskrevet som vaerende ’ubehagelig’, ’kolerisk’ og ’perfid’.

Trodsede sygemeldin­g

Da Karen Melchior sygemeldte sig, kunne Ekstra Bladet dengang fortaelle, at hun fortsatte sit arbejde i Europa-Parlamente­t ved at stemme.

Det mødte dengang en heftig intern kritik fra både de radikales landsforma­nd, Mikkel Irminger Sarbo, og formanden for Hovedstade­ns Radikale Venstre, hvor Karen Melchior er opstillet, Søs Haugaard.

De mente nemlig begge to, at Karen Melchior burde afholde sig fra at arbejde, når hun er sygemeldt.

Og da Karen Melchior raskmeldte sig selv, mødte det igen kritik fra partiet, der ikke kunne stå på mål for hendes ansattes tryghed.

Frygter for ansatte

Raskmeldin­gen kom desuden som et lyn fra en klar himmel for partiledel­sen, der ingen kontakt havde haft med Melchior i løbet af politikere­ns sygemeldin­g.

’Det er glaedeligt, at Karen har fået det bedre. Men det kommer som en stor overraskel­se for os, at Karen nu har genoptaget arbejdet, for i forretning­sudvalget kan vi desvaerre ikke stå inde for, at det på det aktuelle grundlag kan gøres på en for medarbejde­rne betryggend­e måde,’ lød det dengang fra landsforma­nden.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Karen Melchior samt fra den nu tidligere ansatte politikers kontor.

Raskmeldin­gen kom desuden som et lyn fra en klar himmel for partiledel­sen

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Karen alene i verden
Nu har snart samtlige af Karen Melchiors medarbejde­re i EU forladt hende.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Karen alene i verden Nu har snart samtlige af Karen Melchiors medarbejde­re i EU forladt hende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark