Ekstra Bladet

REALITY-STJERNER I CHOK

Kit Nielsen, Susan K og Peter ’Ulven’ Birch mindes Sidney Lee som et sødt og betaenksom­t menneske

-

Da Ekstra Bladet ringer op til en tidligere kollega til Sidney Lee, Susan K, og overbringe­r den triste nyhed, bryder hun ud i tårer.

Efterfølge­nde saetter hun ord på den mand, som mange danskere laerte at kende gennem tv-skaermen. Hun fortaeller, at hun sidst så Sidney Lee i marts, da de sad til bords sammen ved Reality Awards.

– Han var en fantastisk sjov gut, og det har han altid vaeret. Der var ingen som Sidney, og der var kun én Sidney, fortaeller hun.

Susan K og Sidney Lee laerte hinanden at kende, da de sammen blev en del af reality-bølgen i Danmark.

– Vi laerte hinanden at kende, efter jeg havde vaeret med i ’Paradise Hotel’. Derefter kom vi meget de samme steder i bylivet, og vi har vaeret på adskillige jobs som gaestebart­ender sammen.

– Han var altid sød og rar, og han var altid underholde­nde.

Sød og betaenksom

Susan K kalder desuden Sidney Lee for ’en af de allerstørs­te’ indenfor realityver­denen. Det samme skudsmål kommer fra Kit Nielsen, da Ekstra Bladet får fat på hende over telefonen.

– Ej, hvor er det bare forfaerdel­igt. Jeg er virkelig, virkelig i chok over det, lyder det fra Kit Nielsen.

– Sidney var et helt fantastisk menneske. Jeg har kendt ham i mange år, og han har vaeret vaert på Reality Awards. Det første år lavede han jo den legendaris­ke bemaerknin­g: ’Hvad sker der? Er I glaaaar?’ Det er jo en af de bemaerknin­ger, der står klarest. Det her er jo et kaempe tab for hele verden.

Kit Nielsen beskriver Sidney Lee som en af de allerstørs­te realitystj­erner, Danmark har haft, og i 2020 modtog han også aeresprise­n til Reality Awards.

– Han er en legende i realitybra­nchen. Det er et stort tab. Han var virkelig sød og betaenksom og altid hjaelpsom. Jeg har intet ondt at sige om ham.

– Han har virkelig gjort indtryk på mange mennesker. Jeg har ofte haft ham med ude til steder, hvor han skulle vaere gaestebart­ender, og alle var bare vilde med ham

Også Peter Birch, der engang var med i ’Paradise Hotel', er maerkbart rystet, da Ekstra Bladet fanger over telefonen.

– Det kommer meget bag på mig. Det er meget underligt. Der må naesten vaere sket en ulykke, siger Peter Birch.

Birch og Sidney Lee var i mange år i samme omgangskre­ds og gik tit i byen sammen, hvor de arbejdede på flere barer sammen.

– Vi har festet rimeligt meget sammen. Vi gik meget i byen og havde mange job sammen, siger Peter Birch og fortaeller, at det hele ikke kun gik op i hat og briller.

Han var altid sød og rar, og han var altid underholde­nde

Han er en legende i realitybra­nchen. Det er et stort tab

Super klog

– Når du laerer ham at kende, er han super klog. Mange har rigtig mange fordomme om ham, men han var meget intelligen­t at høre på.

Han var virkelig stor i realityver­denen. Han var den største

Peter Birch, der har kendt Sidney Lee i mange år, vil huske ham som en glad, smilende og rar person.

– Han var virkelig stor i realityver­denen. Han var den største. Alle vidste, hvem han var, og dem, der siger, de ikke gjorde, lyver, siger Peter Birch.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? ’Ulven Peter’ kom Peter Birch til at hedde, da han havde vaeret med i ’Paradise Hotel’. Han kom siden til at arbejde sammen med Sidney Lee på jobs som gaestebart­ender.
FOTO: STINE TIDSVILDE ’Ulven Peter’ kom Peter Birch til at hedde, da han havde vaeret med i ’Paradise Hotel’. Han kom siden til at arbejde sammen med Sidney Lee på jobs som gaestebart­ender.
 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Susan K var ligesom Peter Birch med i ’Paradise Hotel’ i tidernes morgen. Hun laerte Sidney Lee at kende i bylivet.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Susan K var ligesom Peter Birch med i ’Paradise Hotel’ i tidernes morgen. Hun laerte Sidney Lee at kende i bylivet.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Kit Nielsen ejer konceptet Reality Awards og har i den forbindels­e haft meget med Sidney Lee at gøre.
FOTO: ANTHON UNGER Kit Nielsen ejer konceptet Reality Awards og har i den forbindels­e haft meget med Sidney Lee at gøre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark