Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det bliver hårde tider for velfaerden i Danmark, hvis vi skal ud i flere krige og militaere operatione­r sammen med EU. Vi skal ikke bruge flere penge på våben og oprustning, så stem nej 1. juni. Otto Høyer

Aarhus N

at jeg helt glemte FCK’s dommertaek­ke med godkendt offside-mål og manglende frispark til Silkeborg i sidste uges kamp. Men alligevel tillykke til FCK med guldet.

Arne Vendelbo Hvidovre

at der skal lyde en stor tak til Mads Nielsen fra Esbjerg f orhans gode analyse angå endeforsva­rs forbeholde­t i Ekstra Bladet i søndags. Jeg er fuldstaend­ig enig. Stem ja!

Finn Raunsbaek

Egå

at jeg håber inderligt, at verden uden for Rusland har styr på de atomunderv­andsbåde, som russerne har sejlende rundt i vores farvande – og ved en eskalering af krigen er klar til at saenke dem, før de affyrer deres atommissil­er og ødelaegger en hel jordklode.

Kim Mertz

Herlev

at vi kun må stemme om mere EU, aldrig mindre. Vi bliver kun spurgt, når sandsynlig­heden for mere EU er optimeret. Man forsøger at fif lemed ordlyden på stemmesedl­en. Sk r a emme kampagner afsløres som tomme trusler efter hvert ’nej’. Desuden fremstille­s Danmarks su vera e nit ets afgivelse som meget begraenset før hver afstemning, hvorefter et ’ja’ senere fortolkes så bredt som muligt. Stem ’nej’ til denne manipulati­on i femte potens.

Michael Thestrup Brønshøj

at nu går det da helt galt i verden. Ukraine vinder Eurovision og kommer med politiske udtalelser. Ingen af dem har jo en tone i livet. De skal da bare diskvalifi­ceres. Men hvad – de fleste, som er enige med mig, tør ikke ytre sig. Det’ sgu sørgeligt.

Rainer Lemhøfer Tønningvej 16 Aabenraa

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark