Ekstra Bladet

Drabssigte­t fik et stort kys

-

Et kys og en omfavnelse af nøjagtig et minuts varighed.

Det var i går i Retten i Nykøbing Falster en ung kvindes velkomst til sin kaereste, den 29-årige falstring, som er sigtet for knivdrabet på Deniz Köktas fredag aften ved Døllefjeld­e-Musse Marked på Lolland.

Manden i traeningsd­ragt tog derefter plads ved siden af sin forsvarer i retssal A.

Han naegter sig skyldig, og forsvarsad­vokat Christina Schønsted slog på sin klients vegne fast, at han ikke ønsker at udtale sig.

Retsmødet endte med, at den drabssigte­de mand blev var etaeg t s fa eng slet i fire uger p åen begrundet mistanke om at vaere skyldig i vold med døden til følge.

Resten af grundlovs forhøret blev på seniorankl­ager Susanne Bluhmes begaer in g afviklet bag lukkede døre. Dommeren afviste i det spørgsmål protester fra Ekstra Bladets medarbejde­re.

Blodtab var for store

Men sigtelsen blev laest op i fuld offentligh­ed. Den eneste nye konstateri­ng i den var, at Köktas blev ramt i nyrer, lever og milt af knivstik.

Over for Ekstra Bladet har offerets bedste ven, Mark Nielsen, der var til stede, da knivdramae­t udspillede sig, forklaret, at der forinden var en verbal konfrontat­ion mellem den nu drabssigte­de mand og Deniz Köktas.

Øjenvidnet har afsløret, at den 29-årige mand pegede truende på Deniz Köktas og kort efter råbte, at vvsmanden ’skyldte penge’.

Ikke meget mere end et minut senere så kronvidnet i sagen en skikkelse, som han ikke nåede at identifice­re, overfalde Deniz Köktas.

Hårdt såret og bevidstløs blev knivofret kørt vaek med en ambulance. Han led så store blodtab, at der lørdag eftermidda­g blev slukket for hans respirator på Rigshospit­alet i København.

 ?? POLITIFOTO ?? Den sigtede og varetaegts­faengslede mand naegter sig skyldig i drabet på Deniz Köktas.
POLITIFOTO Den sigtede og varetaegts­faengslede mand naegter sig skyldig i drabet på Deniz Köktas.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark