Ekstra Bladet

DET SLUTTER NU

Lisbet Dahl er sygemeldt og må aflyse sin sidste revysaeson

-

Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet havde fortjent

Skuespille­r og instruktør Lisbet Dahl kommer ikke til at deltage i sin ellers planlagte sidste saeson af Cirkusrevy­en.

Det sker som følge af en sygemeldin­g kort før premieren 23. maj, skriver Cirkusrevy­en i en pressemedd­elelse.

2022 skulle ellers have vaeret Lisbet Dahls sidste gang på de skrå braedder på Dyrehavsba­kken i Klampenbor­g.

– Jeg er enormt ked af, at Lisbet ikke kan komme på scenen i årets revy, der skulle have vaeret hendes store finalesaes­on i Cirkusrevy­en, og vi er alle på revyen meget påvirket af Lisbets sygemeldin­g, siger direktør for Cirkusrevy­en Torben ’Traesko’ Pedersen i pressemedd­elelsen.

Hyldes hver aften

– Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevy­en, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjen­t hyldest.

Premiereda­toen blev i forvejen rykket, da Lisbet Dahl i april blev ramt af coronaviru­s.

Nu viser følgerne af sygemeldin­gen sig at spaende ben for skuespille­rens deltagelse i den folkekaere revy.

Lisbet Dahl har i flere omgange medvirket og instrueret revyen, siden hun havde debut i teltet i 1974.

Schrøder springer ind

I de kommende dage vil Per nille Schrøder slutte sig til holdet i Cirkusrevy­en 2022, der består af Niels Olsen, Merete Maerkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen, for at faerdiggør­e prøverne på revyen.

Så er de klar til første forestilli­ng fredag 20. maj, hvorefter der er premiere 23. maj.

– Vi er virkelig taknemmeli­ge for, at Pernille Schrøder igen i år har sagt ja til at springe til i sidste øjeblik. Pernille er en fantastisk skuespille­r med et stort talent og hjerte for revy, og vi glaeder os alle på holdet til at dele Cirkusrevy-scenen med hende, siger skuespille­r Niels Olsen i pressemedd­elelsen.

Cirkusrevy­en spiller til og med 21. august.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Denne saeson af Cirkusrevy­en skulle have vaeret Lisbet Dahls sidste, og hun var med garanti blevet hyldet aften efter aften i teltet på Bakken. Den hyldest bliver hun nu snydt for.
FOTO: LINDA JOHANSEN Denne saeson af Cirkusrevy­en skulle have vaeret Lisbet Dahls sidste, og hun var med garanti blevet hyldet aften efter aften i teltet på Bakken. Den hyldest bliver hun nu snydt for.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark