Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relations problemer på dit studie. Det kan vaere, du er havnet i en gruppe, hvor du slet ikke har noget til faelles med de andre eller bare ikke føler, I kommer i mål med projektet, fordi I ganske enkelt taenker alt for forskellig­t.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/kvinde. Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu taettere på hinanden i dagens løb, fx via en god samtale.

LØVEN 23/7-23/8

Du vil vaere i rigtigt festhumør og har meget mere lyst til at vaere social og snakke med andre end til at arbejde. Du kan også finde på spontant at invitere gaester eller lade dig invitere til middag. Dater du, er din charme stor og du vil have rigtigt gode match-chancer.

VAEGTEN 24/9-23/10

Der kan vaere gnidninger i familien eller hjemme hos dig selv ift. partner og børn. Men uanset, hvor ophidsede de andre omkring dig er, formår du at bevare roen og gyde olie på vandene, så det hele falder på plads og harmonien genoprette­s. Det skyldes din indre ro og balance.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er vennesael og socialt anlagt og vil få mange invitation­er af venner og bekendte til hyggelige arrangemen­ter. Du vil også vaere gode venner med dig selv og have nemmere end ellers ved at se dine egne gode sider og styrker. Nyd at din dag er let og ligetil.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du vil nyde sociale arrangemen­ter, hvor der bliver holdt lidt på formerne. En god middag eller frokost ved et veldaekket bord, gode manerer og god mad og vin vil tiltale dig. Ligesom paene, velplejede mennesker med indsigt i kultur og pli.

TYREN 21/4-21/5

Du kan vaere heldig at få masser af kompliment­er eller endda en gave i dag. Eller du får måske besked om, at du har fået penge tilbage i skat, at en ven, du har lånt penge, betaler dig tilbage eller du har vundet en rejse, en teaterbill­et eller lign. Du vil også selv vaere gavmild.

KREBSEN 22/6-22/7

Dine relationer er i fokus - både venskaber og parforhold. Dit liv vil blive beriget gennem alle former for social kontakt, og isaer hyggelige aktivitete­r sammen med dem, deu holder allermest af, kan vaere stimuleren­de for dig og pifte tiltraengt op på hverdagen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil prioritere aktivitete­r med dine børn/familien idag. Tid til kaerlighed, leg, kreativite­t og de magiske øjeblikke fyldt med naervaer, som du tit kan synes, du har for få af i en hektisk dagligdag. I vil også nyde at spille spil sammen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil maerke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og naensom i din kommunikat­ion og god til at laese nonverbale signaler. Du er opmaerksom på at leve efter dine inderste vaerdier.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil have en følelse af harmoni og tilfredshe­d med livet i dag. Selvom folk omkring dig kan vaere ophidsede og irriterede, forbliver du helt cool og zen. Det er et godt tidspunkt til at sortere i relations problemer-duk anse begge sider af historien på en balanceret måde.

FISKENE 20/2-20/3

Al kontakt med offentligh­eden har vind i sejlene i dag. Skal du undervise, praesenter­e eller overbevise nogen, vil du have nemt ved at komme igennem og få god kontakt. Andre vil maerke din venlighed, omsorg og forståelse og reagere positivt på den.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark