Ekstra Bladet

TYGGER IGENNEM

Det er en dårlig vane, erkender Thomas Frank, der tygger meget voldsomt tyggegummi under kampene

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Mange taler om det. Men har du lagt maerke til det?

Thomas Frank tygger tyggegummi, hver gang Brentford spiller i Premier League.

Men han gør det ikke bare stille og roligt.

Brentford-traeneren er meget voldsom i sine mundbevaeg­elser undervejs i Brentfords kampe. Så voldsom, at det er blevet bemaerket.

– Jeg ved godt, at det ikke ser så charmerend­e ud, når jeg tygger tyggegummi, erkender Thomas Frank.

– Det er en dårlig vane, som jeg startede på, da jeg var U17-landstraen­er. Vi kan godt give Per Andersen (davaerende U19-landstraen­er, red.) skylden for, at jeg begyndte på det.

– Men der er jo meget tryk på under kampene, så det giver mig lidt ro. Hvis jeg sagde, jeg stopper med det i morgen, kunne jeg godt gøre det, smiler Thomas Frank, der søndag kunne glaede sig over endnu en sejr: 3-2 ude over Everton.

Imponerend­e bedrift

Thomas Frank er i øvrigt nomineret som Årets Manager i Premier League. Det sker i skarp konkurrenc­e med Pep Guardiola, Jürgen Klopp, Eddie Howe og Patrick Vieira.

Afstemning­en blandt fans sluttede i går. Offentligg­ørelsen af Årets Manager sker i starten af naeste uge, når sidste spillerund­e er afviklet.

Der er jo meget tryg på under kampene, så det giver mig lidt ro

Alle eksperter havde dømt Brentford til nedrykning efter de vandt playoff sidste saeson over Swansea.

På den måde er det en imponerend­e bedrift som Thomas Frank har leveret med Brentford, der samtidig har Premier Leagues mindste budget.

Fra en indtaegt i niveauet 100 mio. pund som oprykker, kan Brentford vente at sikre sig yderligere 20 mio. pund i belønning, fordi holdet har praesteret så staerkt i saesonen.

For de har i den grad overrasket med en flot midterplac­ering. En sejr i saesonens sidste kamp søndag mod Leeds kan i bedste fald bringe dem på niendeplad­sen. Mest realistisk er det, at holdet slutter mellem 9-13 i Premier League.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES* ?? – Jeg ved godt, at det ikke ser så charmerend­e ud, når jeg tygger tyggegummi, erkender Thomas Frank.
FOTO: GETTY IMAGES* – Jeg ved godt, at det ikke ser så charmerend­e ud, når jeg tygger tyggegummi, erkender Thomas Frank.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark