Ekstra Bladet

GROTESK GEVINST

VILDE ODDS: Simon fra Vanløse havde i weekenden en af de dage, vi andre drømmer om, da tre kampe gik praecis, som de skulle og resultered­e i en gevinst på 100.000 kr.

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Der er dage, hvor vinden rammer lige i ryggen, og hvor man rammer alle de grønne lys.

Sådan var det for Simon Heidemann fra Vanløse i weekenden.

I stedet for natur og trafik var det fodboldkam­pe, der gik fuldstaend­ig, som de skulle. Fuldstaend­ig. Optimisten, der til Danske Spil indrømmer, at han mest af alt spiller for hyggens skyld, og at det altid er små beløb, havde lagt 12,5 kroner på tre fodboldkam­pe med vaeddemål, der tilsammen gav astronomis­ke odds 8000.

Og følg så lige med her: I FA Cup-finalen mellem Liverpool og Chelsea måtte der ikke falde mere end 1,5 kort, de to hold måtte maksimalt tage 10,5 hjørnespar­k tilsammen, OG der måtte maksimalt blive scoret 1,5 mål.

Tjek!

Reece James stod for det eneste gule kort, antal hjørnespar­k og mål holdt sig* også under graensen.

Og så videre til søndagen i Superligae­n:

I Randers skulle FC København vinde 2-0. Og det gjorde de.

Tjek, tjek!

Kamil Grabara måtte undervejs nappe et straffespa­rk, og Khouma Babacar var 91 minutter inde i opgøret, da han fik sendt bolden over stregen.

Tjek, tjek, tjek!

Jeg havde egentlig stille og rolig puls dagen igennem, men til sidst var det spaendende

Brøndby afgjorde det

Dermed var det op til Brøndby. De skulle besejre AaB 3-1. Det i sig selv var et sats, fordi de blå-gule ikke havde vundet en fodboldkam­p, siden Kim Vilforts seneste haelafleve­ring. Eller sådan må det have føltes på Vestegnen. Men det gjorde de. 3-1.

Tjek, tjek, tjek! Jublen i Vanløse var et kapitel for sig. For Simon havde lige sikret sig 100.000 kroner.

– Jeg havde egentlig stille og rolig puls dagen igennem, men til sidst var det spaendende. Dommeren havde lagt tre minutter til, men fløjtede først efter fire minutter, og der kunne man godt spørge sig selv, hvor det minut lige kom fra?

– Men så fløjtede han af, og lidt efter kom overboerne ned og spurgte, hvorfor vi råbte så højt, siger Simon Heidemann til Danske Spils hjemmeside.

Pengene skal nok få ben at gå på for manden, der har kone og børn og netop har købt hus.

– For mine børn er det et absurd stort beløb, men det betyder ikke så meget i vores økonomi. Vi er lige flyttet i hus, så nu bliver det hele lidt nemmere.

– Vi skal også til USA til efteråret, så nu behøver vi ikke spare op til det, fortaeller han.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? God timing
Mathias Kvistgaard­en scorede til 3-0 mod AaB, og dermed kunne jublen bryde løs hos både Brøndby-spillerne i Aalborg og Simon i Vanløse.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX God timing Mathias Kvistgaard­en scorede til 3-0 mod AaB, og dermed kunne jublen bryde løs hos både Brøndby-spillerne i Aalborg og Simon i Vanløse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark