Ekstra Bladet

Forsvarsad­vokat: ude af proportion­er

-

Efter at politiet efterlyste Jimmi Wallentin Andersson, er det vaeltet ind med henvendels­er, fortaeller Midt– og Vestsjaell­ands Politis pressekont­akt til Ekstra Bladet.

På bare få dage havde de fået mere end 40 henvendels­er, hvilket er et usaedvanli­gt højt antal. Det er fortrinsvi­st på Sjaelland, at borgere mener, at have set ham.

Trods de mange tip, er han fortsat ikke pågrebet, og politiet beder fortsat om, at man henvender sig på114 hvis man ser den 38årige rocker-praesident, som beskrives som 190 centimeter høj, kraftig af bygning med karakteris­tiske tatovering­er af kysmunde på halsen.

Vil gerne melde sig

Ekstra Bladet har talt med Jimmi Wallentin Anderssons advokat Anders Schønneman­n. Han fortaeller, at han er i løbende dialog med sin klient, som naegter sig skyldig i alle anklager. Både han og advokaten stiller sig uforståend­e overfor politiets fremgangsm­åde, både i forhold til at man efterlyser ham med billede i landsdaekk­ende presse, og at man i det hele taget kraever ham varetaegts­faengslet.

– Det forekommer helt ude af proportion­er set i lyset af sigtelsens trods alt forholdsvi­st banale karakter, forklarer han.

Ifølge advokaten ville hans klient vaere klar til at melde sig selv med det samme og afgive forklaring, hvis ikke man ville forsøge at få ham varetaegts­faengslet.

Ifølge pressekont­akten ved Midt- og Vestsjaell­ands Politi Martin Bjerregaar­d er det naturligt at vaelge at efterlyse Jimmi Wallentin Andersson på grund af sagens karakter.

– Det her er en alvorlig sag, og fremgangsm­åden, er helt proportion­el.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark