Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at ved en bisættelse sendt på TV 2 talte en reporter osse lidt om ro:

’Jeg har aldrig før hørt nogen vær’ så stille da i troen.’ Kan man virk’lig høre stilhed, spør’ jeg jo.

Leif Søndergaar­d Rasmussen Randers

at et stort tillykke med Lars Hedegaards 80- års fødselsdag. Er der en, der har fortjent journalist­isk anerkendel­se for ikke blot blindt at følge tidsånden, men trofast advare imod appeasemen­t med det totalitære islam og forsvare ytringsfri­heden på trods af personlige omkostning­er, så er det ham. Æret være hans integritet og hans indsats.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at den danske presse flyder over med historiern­e om den private rejse, den konservati­ve statsminis­terkandida­t og tidligere justitsmin­ister Søren Pape Poulsen i 2018 var på sammen med daværende socialmini­ster Maj Marcado og daværende udlændinge- og integratio­nsminister Inger Støjberg til Den Dominikans­ke Republik. At rejsen var privat, er gentaget mange gange, men hvem der betalte for rejsen for de tre ministres rejse med følge, er ikke blevet oplyst. Er hele rejsen blevet betalt af den enkelte privat, eller er vores statskasse endnu en gang blevet lænset for et betragteli­gt beløb til private formål.

Peer Pedersen Baggersvej 43 Frederiksv­ærk

at uanset hvor man har sit politiske ståsted, er der ingen undskyldni­ng for at pege fingre ad nogen, som Sofie Carsten Nielsen gør på billedet, der ledsager Hans Engells indlæg i Ekstra Bladet søndag. I det hele taget må man undre sig over de radikales opførsel under Sofie Carsten Nielsens ledelse. Hilmar Baunsgaard må rotere i sin grav.

Ole Thomasen Ebeltoft

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark