Ekstra Bladet

RAPPER SMIDT AF FLY

Rapperen Kidd blev i onsdags smidt af et fly umiddelbar­t før afgang. Han bekræfter historien – men hævder, han ikke forstår ikke årsagen

- SØREN SCHMIDT JONAS SAND ss@ eb.dk; josa@ eb.dk

I 2011 var rapperen Kidd flyvende med det ene hit efter det andet.

Nu flyver han ikke mere, i hvert fald ikke med Norwegian, hvor han i sidste uge blev smidt af et fly til Barcelona – dog heldigvis før det lettede.

Jeg kunne have holdt kæft, men jeg svarede, at hun talte urimeligt til mig

Et vidne fortæller til Ekstra Bladet, at Kidd troppede op med en ølflaske i hånden, og at han virkede beruset. Han beskrives som ’ konfronter­ende’ og med ’ alt for meget attitude’ over for personalet, hvilket i sidste ende ledte til, at han blev smidt af flyet.

Episoden bekræftes af Kidd og Norwegian.

Kidd: Meget mystisk

Rapperen har en anden opfattelse af, hvad der skete – faktisk forstår han ikke udsmidning­en.

’ Jeg var på ingen måder påvirket, jeg var lige vågnet. Min ven havde købt en øl på vej til flyveren, drengene ved check- in sagde, at vi skulle komme den i lommen. Da vi kom på flyveren, kom der en stewardess­e og skældte mig ud, det var meget mystisk.’

’ Jeg kunne have holdt kæft, men jeg svarede, at hun talte urimeligt til mig. Da jeg fortalte, at dem ved check- in havde sagt, at vi skulle komme den øl i lommen, gik hun amok. Det var meget mystisk. Jeg blev smidt af, og jeg kan ikke forklare hvorfor. Der er jo overvågnin­g overalt. Der skete intet dramatisk eller noget, jeg kan sætte en finger på,’ skriver Kidd til Ekstra Bladet.

' Vi har nultoleran­ce'

Norwegian bekræfter, at en passager blev smidt af flyet, fra København af sikkerheds­mæssige årsager.

’ Det er rigtigt, at vi havde en passager ombord den 14. september, som blev taget af flyet før afgang. En sådan beslutning tages med hensyn til sikkerhede­n, som altid er vores højeste prioritet.

’ Vi har nultoleran­ce for opførsel, som kan sætte vores passagerer og besætninge­ns sikkerhed i fare. Vi forsøger altid at finde en løsning på en eventuel konflikt, men når dette ikke lader sig løse, er det desværre sidste udvej at nægte passageren adgang om bord,’ skriver flyselskab­ets pressetjen­este.

Ekstra Bladet spurgte efterfølge­nde, hvordan flyselskab­et oplevede passageren, og hvorvidt han var beruset.

’ Passageren fremstod udadreager­ende og overholdt ikke besætninge­ns retningsli­njer, som skal sørge for, at sikkerhede­n varetages,’ skriver Norwegian.

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Højt at flyve
Kidd spillede med resten af Cheff Records på festivalen Øresound, som i dag hedder Aiasound, i 2021.
FOTO: PER LANGE Højt at flyve Kidd spillede med resten af Cheff Records på festivalen Øresound, som i dag hedder Aiasound, i 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark