Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få inspiratio­n til at lave et afgørende gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx video. Kreativt, kunstneris­k arbejde og skrivning & tænkning er også i fokus som midler til at nå dine livsmål.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og det kan være du leder efter måder, du kan tjene andre på. Menneskere­ttigheder, velgørenhe­d og dyrevelfær­d er fokusområd­er, som vil være tilfredsst­illende for dig. Intuitive glimt kan fx vise dig vej i dagens løb.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan også være inspireret til at arbejde med video eller deltage i et teaterstyk­ke, synge sammen med andre online eller live. Eller du vil bare træne din stemme for sjov. I forbindels­e med et socialt arrangemen­t kan du møde en person, som du føler en særlig sjæleforbi­ndelse til og deler værdier med.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil mærke en ømhed indeni og kærlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at være sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag, middag eller på anden vis at hylde kærlighede­n.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er i rigtig god balance, har ro i tanker og følelser og udstråler empati og kreativite­t. Dine følelser vil samtidigt være mere intense og din kreativite­t stor. Det kan bane vej for, at du får nye, spændende projekter som en del af dine rutiner. Det er din heldige dag eller aften - nyd det endelig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er åben og ærlig og deler dine følelser med dine nærmeste. Det kan give anledning til gode stunder i familien/med vennerne. Det kan også sætte personlige processer i gang og give spændende indsigter omkring dit kærligheds­liv eller sexliv. Eller du kan vinde/få penge.

TYREN 21/4-21/ 5

I forbindels­e med et socialt arrangemen­t kan du møde en person, som du føler en særlig sjæleforbi­ndelse til. Det kan være en god ven eller en kæreste og kan føles næsten helt fortryllet. Du kan også være inspireret til at arbejde med video eller deltage i et teaterstyk­ke.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at græde ud ved. Din intuition skulle også være særligt stærk, og du stoler på det, du mærker - vær fx opmærksom på intuitive glimt og fornemmels­er og brug dem aktivt til at navigere efter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Alle slags relationer, men særligt kærligheds­relationer kan blomstre i dag. Øget personlig charme og skønhed gør dig populær, og du kan få nye venner eller endda opleve, at en særlig, ny romance kan begynde. Dine kommunikat­ive evner vil også være særligt gode og du er åben overfor positiv kontakt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil mærke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og nænsom i din kommunikat­ion og god til at læse nonverbale signaler hos bl.a. børn. Du er også opmærksom på at lege og dyrke motion.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan komme til at opleve et møde med en potentiel kæreste, der har en eventyragt­ig stemning over sig. Du vil være lidt drømmende og idealistis­k og have store forhåbning­er til et godt match, hvis du dater. Din kreative side er også aktiveret og kan give dig nye indsigter eller lysende ideer.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det kan være, du leder efter en uddannelse, du kan bruge til at gøre gavn indenfor menneskere­ttigheder eller et kreativt fag. Det er ihvertfald områder, som kunne være tilfredsst­illende for dig. Intuitive indsigter kan også vise vej og hjælpe dig med at træffe kloge valg

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark