Ekstra Bladet

Eriksen om United: Timingen var perfekt

-

Da familien var med på ideen, tøvede Christian Eriksen ikke med at springe til, da Manchester United meldte sig på banen i sommer.

Storklubbe­n kom på banen meget tidligt i forløbet, hvor Christian Eriksen hele vejen havde muligheden for at forlænge aftalen med Brentford.

– Nu passede timingen med Manchester United rigtig godt, jeg kunne rykke op på en højere hylde og kom til en klub, hvor træneren kendte mig.

– Jeg har fra starten haft en forventnin­g om, at jeg ville passe rigtig godt ind i Manchester United og den måde, som træneren vil spille på, forklarer Christian Eriksen.

Han fik en sjælden mulighed med en kontrakt i en af verdens største klubber. Og det tilbud siger man sjældent nej til.

– Jeg havde andre muligheder, men valgte Manchester United, fordi timingen var perfekt. Det giver også noget ro for min familie, at vi nu har en længere kontrakt, så vi ikke skal flytte så meget rundt, som vi har gjort det seneste år, forklarer Christian Eriksen, der har lavet en treårig aftale med klubben.

Han har på kort tid fået en nøglerolle i den engelske storklub, hvor han er blevet sammenlign­et med klublegend­en Paul Scholes.

Imponeret landstræne­r

– Der er nu meget langt op til ham. Han har også vundet en del flere trofæer end mig, siger Christian Eriksen med et skævt smil.

Landstræne­ren er imponeret over den start, Christian Eriksen har fået i Manchester United.

– Til trods for, at United fik en svær start, så har han hele tiden spillet med overskud og glæde.

– Han har leveret fantastisk.

– Og det er meget glædeligt at se, at der nu er fremdrift i projektet i Manchester.

– Det tyder på, at Christian har fundet en position på banen, der passer ham rigtig godt. Han spiller med overskud og stort overblik. Og for mig er det en stor glæde, at han nu optræder i en af verdens største klubber, siger Kasper Hjulmand, der tror den hurtige tilvænning for Eriksen har haft betydning i forhold til, at cheftræner Erik ten Hag ville have danskeren til klubben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark