Ekstra Bladet

’ VI BLEV ANGREBET’

Der var tale om et angreb fra Brøndby- fans, da en FCK- fanbus tog en pause på Fyn søndag

- HANS- HENRIK HYBHOLT HARE haren@ eb.dk

Ekstra Bladet kunne søndag beskrive en episode på en fynsk rasteplads, hvor FC København- fans og Brøndby- fans tørnede sammen, da begge holds fans var på vej hjem fra Jylland.

Dette baseret på et enkelt tweet med optagelser af fans, der stødte sammen.

Det viste sig dog ret hurtigt, at der ikke var tale om et sammenstød, men derimod et overfald fra den ene side. Såvel FC Københavns presseafde­ling som klubbens officielle fanklub meddeler, at man blev overfaldet af Brøndby- fans.

Maskerede Brøndbyfan­s. Angrebet skete som en indirekte konsekvens af Storebælts­broens midlertidi­ge lukning, hvorfor alle busser med FC Københavnf­ans valgte at holde ind på rasteplads­en ved Rønninge.

Politiet spærrede af

– Fordi man forsøgte at afværge en mulig konfrontat­ion i køen, der opstod på grund af Storebælts­broens midlertidi­ge lukning, skriver FCKFC på Facebook.

Håbet var, at Brøndbys fans kørte forbi, og politiet spærrede tilmed indkørslen til rasteplads­en med to patruljevo­gne.

Alligevel lykkedes det en enkelt bus med Brøndbyfan­s at komme ind på rasteplads­en.

– Heldigvis kom ingen til skade under angrebet, og situatione­n kom relativt hurtigt under kontrol, skriver FCKFC.

– Vi er kede af, at vi igen oplever angreb på fredelige FC København- fans, der forsøger at følge deres hold til fodbold.

– Vi er også kede af, at det lykkedes med et angreb, når vi tydeligt forsøger at undgå konfrontat­ion og endda altid holder en tæt dialog med både politi og Brøndby Support for at undgå, at vores busser ender de samme steder, skriver fanklubben.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Fyns Politi, men det har kke været muligt.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? Flere Brøndby- fans var allerede godt oppe at køre inden 0- 0- kampen i Viborg i søndags.
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX Flere Brøndby- fans var allerede godt oppe at køre inden 0- 0- kampen i Viborg i søndags.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark