Ekstra Bladet

GLAD FOR MIT UDSTYR

MIG OG MIN PENIS: Dennis fra Randers er tilfreds med sin krop – og det gør alverden til forskel, når det gælder sex, mener han

- JOAN PICKERING ( TEKST OG FOTO) redaktione­n@ eb.dk

De kvinder, jeg seksuelt har været sammen med, har altid været godt tilfredse

Doggystyle­stillingen er for eksempel rigtig god for mig. Her er det nemt for mig og min mave at komme til

– Hvis man skal have en fornuftig mulighed for at gøre sin partner glad og tilfreds i sengen, så er man allerede kommet langt, hvis man er glad og tilfreds med sig selv. At man i hvert fald ikke skammer sig over, hvordan man nu ser ud. Dette gælder naturligvi­s også med hensyn til, hvordan ens penis tager sig ud og fungerer under sex.

37- årige Dennis fra Randers er en fysisk stor mand på omkring 136 kilo. Han går dog ikke og slår sig selv i hovedet over, at han vejer for meget.

Samtidig er Dennis udmærket klar over, at et vægttab på 20- 30 kilo formentlig ville gøre ham noget mere mobil i sengen. Ligesom færre kilo på kroppen ville få hans penis en del mere frem i lyset og dermed også få den til at syne større. Men det har Dennis, der er i fast forhold, alligevel ingen planer om. For han har det godt.

– De kvinder, jeg seksuelt har været sammen med, har altid været godt tilfredse. Det hjælper naturligvi­s gevaldigt på både selvtillid­en og selvværdet.

– Jeg er dog overbevist om, at det endnu mere handler om den måde, man oplever sig selv på.

– Hvis man er glad for, hvem man er, og hvordan man ser ud, så betyder størrelsen af ens krop – og penis – altså mindre, mener han.

Støde igennem

– Hvis jeg nu ikke havde denne her fedtpude rundt om roden, så ville min penis tage sig lidt større ud.

– Og min store krop indvirker da også på de sexstillin­ger, der er gode og mindre gode for mig og den kvinde, jeg er seksuelt sammen med, erkender Dennis.

Han står ikke splitternø­gen frem i Ekstra Bladets univers af ekshibitio­nistiske årsager. Han gør det for at fortælle – og ikke mindst vise – andre mænd, der minder om ham selv, at man sagtens kan have seksuel succes med det modsatte køn uden at have en idealkrop. Hvis en sådan da findes ...

– Doggystyle- stillingen er for eksempel rigtig god for mig. Her er det nemt for mig og min mave at komme til, og jeg kan også støde godt igennem.

Mere vil have mere

– Det er også godt for en mand af min størrelse, når kvinden ligger på ryggen med benene oppe om ørerne på mig, fortsætter jyden, der aldrig har været utilfreds med, hvad han fra naturens hånd er blevet udstyret med under bæltestede­t.

– Hvis jeg ved et trylleslag kunne blive udstyret med to- tre centimeter mere, så kunne det da være interessan­t – men formentlig nok kun til en begyndelse. For mere vil have mere, og er man først begyndt at bevæge sig ud ad den vej, så stopper det aldrig.

– Men helt generelt er jeg både glad og tilfreds med den måde, jeg nu er udstyret på.

 ?? ?? Ideal hva’- for- noget?
Dennis står frem både med og uden tøj på. Det gør han for at skabe opmærksomh­ed om, at man ikke behøver have en såkaldt ’ idealkrop’.
Ideal hva’- for- noget? Dennis står frem både med og uden tøj på. Det gør han for at skabe opmærksomh­ed om, at man ikke behøver have en såkaldt ’ idealkrop’.
 ?? ??
 ?? ?? 136 kilo glad og tilfreds jysk mandfolk, der gerne slår et slag for den naturlige danske mand.
136 kilo glad og tilfreds jysk mandfolk, der gerne slår et slag for den naturlige danske mand.
 ?? ?? Dennis er glad for både længden og tykkelsen på sin penis.
Dennis er glad for både længden og tykkelsen på sin penis.
 ?? ?? Hvis fedtpuden forsvandt, som Dennis siger, så ville penis syne større. Men den fungerer, som den skal.
Hvis fedtpuden forsvandt, som Dennis siger, så ville penis syne større. Men den fungerer, som den skal.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark