Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være træt af dine daglige studier og tænke over, om dit liv ikke kunne få et løft ved hjælp af et nyt supplerend­e emne eller et kursus i personlige udvikling. Eller måske ved at følge en ny uddannelse, der tilfredsst­iller dit videbegær indenfor emner som andre kulturer, rejser, sprog og filosofi/religon.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er populær og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der sætter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er overbevise­nde.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dit humør kan svinge lidt i dag, og der kan opstå lidt udbrud fra venner og familie eller kolleger i dagens løb, som sætter gang i nogle samtaler, der renser luften for jer alle. Det kan være stressende både for dig og dem, men det bringerogs­å jeres relation tilbage i en ny og bedre ro, når samtalen er åben.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har nemt ved at engagere naboer eller mennesker i dit lokalområd­e, som du samarbejde­r med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der sætter fut i naboer, venner eller familie. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er handlekraf­tig og karismatis­k.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har en passionere­t entusiasme for både arbejde og leg, som gør det nemt for dig at tage styringen på projekter, du brænder for. Du er populær og har nemt ved at engagere de mennesker, som du arbejder sammen med. Du går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e ifm. sport eller spil.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis være stærkere end ellers i dag.Både fysisk og følelsesmæ­ssigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny partner er en reel mulighed i disse dage. Du vil sandsynlig­vis tiltrække nogen, som matcher dit ligefremme og udadvendte humør.

TYREN 21/4-21/ 5

Der er fuldt blus på dine ambitioner og karrierrep­laner, og dagen er perfekt til at få konkretise­ret dine mål, både langsigted­e og kortsigted­e. Både privat og arbejdsmæs­sigt. Du har masser af entusiasme og energi og får nemt en hel masse opgaver fra hånden.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det er ikke dagen til de kedelige rutiner og vigtige pligter, der er en del af at nå dine mål i livet, fordi du for nemt bliver distrahere­t af nye og skinnende objekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Træk vejret.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dine familievær­dier kan komme i fokus i dag, fordi du har et stærkt behov for følelsesmæ­ssig intimitet men også et stort behov for uafhængigh­ed ift. at kunne løse kreative opgaver eller fordybe dig i skabende arbejde. Det kan være svært for dine nærmeste at finde balancen mellem dine og deres behov.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan komme igennem med at tage styring på nogle fælles projekter derhjemme i dag. Dine børn og din partner vil respektere, hvad du siger og være villige til at samarbejde om at få tingene i mål. Det kan også være, du tager et af dine børn i forsvar ift. omverdenen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har nemt ved at komme igennem med de projekter, du brænder for på dit arbejde i dag. Dit intellekt fungerer som et skarpslebe­nt sværd, og du stoler 100 % på dig selv og dine indsigter. Derfor kan du så nemt som ingenting argumenter­e overbevise­nde for det, du mener og vinde folk for din sag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan finde på at konkurrere med dig selv om, hvor længe du kan meditere eller, hvor meget du kan slappe af og nyde livet mens du er helt stille - fx mens du ligger på sofaen. Det kan også være en lang svømme- eller løbetur, der giver ro og afspænding.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark