Ekstra Bladet

i øvrigt mener

- mail: nationen@ eb.dk eb.dk/nationen

at kvindeunde­rtrykkende tørklædetv­ang er dødelig alvor i Iran og Afghanista­n. I Danmark er tørklædet ( kun) et middel til social kontrol over muslimske piger og kvinder, inklusive dem som fravælger tørklædet. Kommission­en for den glemte kvindekamp anbefaler derfor et tørklædefo­rbud i grundskole­n, hvilket straks møder voldsomme protester fra herboende korantro muslimer. Forslaget rammer åbenbart plet.

Michael Sørensen København

at jeg siger hurra til de muslimske kvinder i Iran og deres oprør mod den fanatiske religiøse undertrykk­else. Lad det samme ske i vesten, og stop nu islams fremmarch. Forbyd alle hovedbeklæ­dninger i alle offentlige bygninger.

Arne Vendelbo Hvidovre

at nu har Treo, Ekstra Bladets hårdtslåen­de musikanmel­der, været tvunget ud og høre koncert langt derude på Refshaleøe­n. Bandet der spillede var anført af Peter Schmeichel på guitar. Plejer han ikke at tæske trommer? Treos anmeldelse er som vanligt objektiv og nøgtern. De spiller og performer totalt håbløst. Med kendskab til Treos anmeldelse­r bliver man nysgerrig. Vi må ved selvsyn høre og se den gamle målmandsik­on i aktion som musiker.

Visti Vester Solrød Strand

at i debatten på DR2 ser vi en Clement Kjærsgaard konstant afbryde og hurtigsnak­ke og rende rundt i studiet med hævet arm! Jeg har skrevet til DR mange gange og kritiseret det. Han kører debattører­ne (og mig) helt op i det røde felt! Debattører­ne må ikke afbryde, men det må Clement godt. Kære DR. Se nu at få ham ud! Og se så at svare på kritikken. Vi er tvangsindl­agt til at betale til DR!

Grete Lund Struer

Ekstra Bladet forbeholde­r sig ret til at forkorte brevene. Husk altid navn og adresse, også på e- mail. Anonyme breve optages ikke. Indsendte breve returneres ikke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark