Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Forhold dig fleksibel og åben ift. enhver ny mulighed, du får.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har en rastløs energi over dig i dag, som kan få dig til at fordybe dig i livsmål eller karrierre- og forretning­splaner eller surfe på nettet efter den uddannelse, du ville ønske, du kunne tage på NU, som booster dine muligheder. Undersøg det men undgå helst at handle for impulsivt eller tage unødigt store risici.

LØVEN 23/ 7-23/8

Kærlighede­n til dig selv er i fokus i dag i den forstand, at du prioritere­r dine egne behov. Det kan være, du har brug for noget mig tid i fred og ro, men det kan ligeså godt være, du har brug for at komme ud og more dig eller få tage en forfrisken­de og inspireren­de, personlig samtale i øjenhøjde.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige værdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repræsente­rer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen straks.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at indføre begrænset skærmtid i nogle dage eller en uge derhjemme for at skabe mere nærvær og opmærksomh­ed imellem jer i familien. Det vil skabe protester først, men så bliver der plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv dig selv lov at være i nuet og ånde.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan få en pludselig indskydels­e til at melde dig til et kursus i fremmedspr­og eller kulturfors­tåelse, ligesom du vil være helt åben overfor en spontan udflugt til en anden landsdel eller en hyggelig komsammen, hvor I dyster om, hvem der ved mest om filosofi o.lign. Du vil også nyde at læse om teknik og IT.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er åben overfor nye chancer og kan møde en spændende person fra en anden social cirkel eller kultur end din egen. Det kan typisk ske helt uventet på et splitsekun­d og gøre så dybt et indtryk, at det fører til en kortere men stimuleren­de og forfrisken­de forbindels­e og helt nye muligheder.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dit behov for spænding kan blive tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutine. Forhold dig gerne fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på. Det gør processen nemmere..

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Dit temperamen­t KAN sidde lidt løst i dag. Så skulle du blive provokeret af en grænseover­skridende adfærd fra en af dine naboer eller søskende, skal du selvfølgel­ig have lov at sige fra eller gå din vej. Vær blot opmærksom på at tilpasse din reaktion til situatione­ns alvor.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan evt. mærke en anelse forventnin­g om at noget nyt kommer til at ske. stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt eller spontant, Tag ud i det blå og nyd dagen uden have nogle planer - ring til en, du tænker på NU - bare fordi det føles helt rigtigt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan gå rundt med en fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit romantiske liv i dag. Stol på din intuition og grib de chancer, der byder sig - vær ikke bange for at bryde isen og tage et initiativ til en date med en særligt udkåren person, du har hjerte for.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark