Ekstra Bladet

Hjulmand: Der må stikke noget andet under

-

Landstræne­ren er ikke i tvivl, selvom han ikke har læst det.

De anklager, der onsdag piblede frem i franske medier mod Kasper Schmeichel, har Kasper Hjulmand ikke set – og det ville da også undre ham meget, hvis der var noget om snakken.

Det slog han fast forud for træningen i Helsingør i går, få timer efter at landsholde­t var landet fra Kroatien.

– Kasper kommentere­de selv på anklagerne torsdag og sagde blandt andet, at man kunne spørge samtlige trænere, han har haft, om han ikke også er den mest profession­elle, de kender. Er Kasper den samme?

– Han er den samme person nu, som han var, da jeg mødte ham første gang.

– I ved det selv. Han er så grundig, og han går meget op i detaljer. Der må stikke noget andet under, og det må vi prøve at finde ud af, hvad er.

– Men det kommer vel bag på dig at læse sådan noget?

– Ja ... Altså, jeg har faktisk ikke læst, hvad der er kommet frem, så det kan jeg ikke kommentere. Bare fordi det står i aviserne, er det ikke sikkert, at det er rigtigt, vel? Lad os se på det, grinede Hjulmand.

Grove anklager

Det handlede nemlig ikke kun om landsholde­t, da Kasper Schmeichel tog imod spørgsmål fra journalist­erne efter 1- 2- nederlaget til Kroatien.

Han blev udfordret på, om de anklager, som RMC Sport har bragt tidligere på ugen, nu også havde noget på sig.

Han er den samme person nu, som han var, da jeg mødte ham første gang

Det afviste Kasper Schmeichel pure.

Det franske medie har erfaret fra kilder, at den danske stjerne blandt andet er kommet for sent til faste mødetider i Nice, og at flere af hans nye holdkammer­ater er sure på ham. Og så skulle han være stødt til holdet med en ’ meget høj fedtprocen­t’.

– Jeg tror, I kender mig godt nok til at vide, at jeg ikke er typen, der læser sladder. Jeg ved ikke engang, hvad der står ... Altså hvad jeg skal sige? Så jeg kan ikke forholde mig til det, nej, sagde målmanden, inden han fulgte op med følgende:

– Jeg tror, at hvis du ringer samtlige trænere op, kan de tale min sag og fortælle jer, at jeg er det mest profession­elle menneske, de kender.

Og det gjorde Kasper Hjulmand altså.

 ?? ?? Kasper Schmeichel på vej på banen i opgøret mod Kroatien torsdag aften.
Kasper Schmeichel på vej på banen i opgøret mod Kroatien torsdag aften.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark