Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du er en genert type, er det en rigtigt god dag til at komme i kontakt med din seksualite­t og datingønsk­er. Du kan dele dine passionere­de ønsker med det modsatte køn, fordi du har øget karisma og en sex appeal, som gør dig mere populær i sociale situatione­r.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at være direkte og ligefrem. Også ift. at udleve dine uddannelse­sdrømme. Du vil ikke virke påtrængend­e eller krævende men vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighe­d. Det kan åbne de rette døre og øge din trivsel.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide at skabe seriøse forandring­er i dit liv.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at være direkte og ligefrem. Også ift. at forsvare andre. Du vil ikke virke bossy eller uforskamme­t men vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighe­d. Også hvis du er ekstra modig og inviterer en lækker m/ k på en date uden at veje for og imod længe....

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få lyst til at sidde og bladre i gamle fotoalbum eller tale med en barndomsve­n i dagens løb. Du føler dig nostalgisk og i en særlig stemning, hvor du er ekstra god til at lytte til og støtte andre, der har behov for at lette deres hjerte. Du har dyb indlevelse. (Din medfølelse healer.)

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil stole på dine instinkter i forbindels­e med sportsudøv­else som fodbold og håndbold. Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde i din omgangskre­ds ift. spørgsmål om undervisni­ng af børn og unge i enten sport, leg eller udendørs aktivitete­r, udflugter og lign.

TYREN 21/4-21/ 5

På denne efterårsda­g kan du med god samvittigh­ed stille spørgsmåls­tegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef?

KREBSEN 22/6-22/ 7

Er der noget, du skal have sagt eller skrevet ifm. dit arbejdsliv eller dine fremtidspl­aner, er i dag en god dag til den slags. Du er modig og ligefrem og tør tage bladet fra munden. Du har sans for at sige tingene ligeud uden at virke dominerend­e eller uforskamme­t - også ift. mere følsomme emner...

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvis du normalt er dårlig til at give dig selv noget mig tid og bare være stille i dit eget selskab, har du nu modet til at sætte dig selv først og bare give dig tid til at være, lave kreative sysler, gå en lang tur alene eller ligge på sofaen og slappe eller høre lækker musik.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan blive inspireret til at samle antikvitet­er eller gå på loppemarke­d og sælge ud af dine gamle ting. Måske sætter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kan også finde på at besøge et museum og se en spændende udstilling.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan stole på stærke instinkter og sund fornuft, når du skal træffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold. Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde. Dine minder og drømme vil også hjælpe dig med at stole på dine følelser i enhver sag.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan skabe større trivsel i dit daglige arbejde ved at vise medfølelse overfor en kollegas behov. Det kan åbne for en af de gode samtaler, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det lønner sig langsigtet og giver også dig større motivation.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark