Ekstra Bladet

’ Han ligner en forskrække­t kanin’

- SAAD AHMAD saad@ eb.dk

Tingene kører langtfra på skinner for Harry Maguire.

Den 29- årige engelske forsvarssp­iller får i skrivende stund ikke meget spilletid i Manchester United, hvor han i de seneste fire Premier League- kampe blot har fået 11 minutter på grønsværen.

På landsholde­t får Maguire dog rigeligt med spilletid. I de seneste to Nations League- opgør mod henholdsvi­s Italien og Tyskland spillede stopperen alle minutter.

Men massevis af engelske fans er utilfredse over, at forsvarssp­illeren spiller med fra start. Det fik dem til at buhe ad Maguire, da spillerens navn blev læst op af stadionspe­akeren på Wembley mandag aften, da England og Tyskland tørnede sammen.

Ser sort ud

Harry Maguire endte også med at blive skurken denne mandag aften i London, eftersom han gav et straffespa­rk til Tyskland og smed bolden væk ved tyskernes andet mål.

Sky Sports- eksperten Jamie Carragher revser nu Maguire og siger, at stopperens tid i Manchester United og på det engelske landsholds ser sort ud.

– Han ligner en forskrække­t kanin. Jeg synes, det er for sent på klubniveau. Jeg skrev sidste år, at han kæmpede for sin Manchester United- karriere.

– Han har brug for, at dette bliver hans sidste sæson på Old Trafford. Han har brug for at starte forfra, skriver Jamie Carragher i en klumme i Daily Telegraph.

Stort dilemma

Afslutning­svis mener Jamie Carragher, at landstræne­r Gareth Southgate står over for et stort dilemma i forhold til Maguire.

– Kritikken af hans ( Maguires, red.) præstation mod Tyskland er gyldig, og Southgate må vurdere, om Maguire er mentalt klar til et VM. I stand til at vise, at han kan lægge alle problemern­e bag sig.

Efter uafgjort mod Tyskland mandag aften har England nu ikke vundet i seks kampe på stribe. Det er ikke sket siden 1993.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Det er ikke de pæneste ord, Jamie Carragher kommer med om Harry Maguire.
FOTO: RITZAU SCANPIX Det er ikke de pæneste ord, Jamie Carragher kommer med om Harry Maguire.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark