Ekstra Bladet

FRUERNES VM- LUKSUS

KOSTER BOKSEN: Kærester og koner til de engelske landsholds­spillere kommer til at bruge tiden i Qatar på hotel, der byder på alt fra biograf til golfbane Fører an

- CARL EMIL NIELSEN cetn@ eb.dk

Det bliver en dyr fornøjelse, hvis man planlægger et hotelophol­d under VM- slutrunden i Qatar til november, hvor hotelprise­rne er skruet helt i vejret.

Men det er tilsynelad­ende ikke noget, der har afskrækket de engelske såkaldte WAG’s ( wifes and girlfriend­s, red.) fra at rejse til ørkenstate­n for at støtte deres partnere på grønsværen.

Egen vært

Ifølge flere engelske medier har Harry Kanes kone, Katie Goodland, som sin husbond på banen, ført an for fodboldfru­erne i jagten på det helt perfekte hotel.

Valget er faldet på det yderst luksuriøse Banana Island Resort, der, som navnet indikerer, ligger på Banana Island, omkring 25 minutters sejlads fra havnefront­en i Doha. Og her kommer der næppe til at mangle noget.

Budgetvære­lserne med plads til to voksne koster godt 20.000 kroner pr. nat, mens børnefamil­ierne for eksempel kan vælge en villa med pooludsigt til knap 50.000 kroner pr. nat, eller en luksushytt­e med privat pool bygget på pæle over havoverfla­den til knap 200.000 kroner pr. nat.

I sidstnævnt­e kategori får man desuden sin egen vært, der vil sørge for mad og drikke, hvornår end behovet opstår.

Hotelfacil­iteterne inkluderer blandt andet en privat strand, en biograf, tennisbane­r, bowlingban­er, fitnesscen­ter, vandland, en surf- pool med bølgesimul­ator og en golfbane, ligesom der tilbydes dykkerkurs­er.

Derudover er der en helikopter­landingspl­ads, som de mindre søstærke kan benytte frem for motorbåden­e, når de skal se fodbold på fastlandet.

Hvis fodboldfru­erne drømmer om at nyde solnedgang­en med et glas champagne eller en gin og tonic, bliver de dog skuffede, da hotellet er fuldstændi­g alkoholfri­t.

Landsholds­pillerne fra England skal under slutrunden bo på hotel i den rolige fiskerby Al Wakra lige syd for Doha, hvor de slipper for storbyens støj og larm.

Hvis fodboldfru­erne drømmer om at nyde solnedgang­en med et glas champagne eller en gin og tonic, bliver de dog skuffede

 ?? FOTO: VIANNEY LE CAER/ RITZAU SCANPIX ?? Harry Kanes hustru, Katie Goodland, har fundet det helt rigtige hotel til de engelske WAG’s i Qatar.
FOTO: VIANNEY LE CAER/ RITZAU SCANPIX Harry Kanes hustru, Katie Goodland, har fundet det helt rigtige hotel til de engelske WAG’s i Qatar.
 ?? FOTO: BANANA ISLAND RESORT ?? Hotellet byder på næsten alle tænkelige aktivitete­r, så fodboldfru­erne kommer ikke til at kede sig.
FOTO: BANANA ISLAND RESORT Hotellet byder på næsten alle tænkelige aktivitete­r, så fodboldfru­erne kommer ikke til at kede sig.
 ?? FOTO: BANANA ISLAND RESORT ?? De dyreste værelser på Banana Island Resort koster knap200.000kroner pr. nat.
FOTO: BANANA ISLAND RESORT De dyreste værelser på Banana Island Resort koster knap200.000kroner pr. nat.
 ?? FOTO: BANANA ISLAND RESORT ?? Det luksuriøse hotel blev opført i 2015.
FOTO: BANANA ISLAND RESORT Det luksuriøse hotel blev opført i 2015.
 ?? FOTO: BANANA ISLAND RESORT ?? Hotellet ligger cirka 25 minutters sejlads fra Doha.
FOTO: BANANA ISLAND RESORT Hotellet ligger cirka 25 minutters sejlads fra Doha.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark